Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Warszawiankaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

fryzura na codzień- kobitki łączymy się

Polecane posty

Witam twierdzę ze ten problem nei dotyczy tylko mnie. Mam dośc noszenia ciągle kucyka! Prosze o pomysły fryzur! Kobitki podzielmy się swoimi doświadczeniami fryzur na codzień pozdrawiam . Czekam na opisy i zdjęcia oraz linki PS. mam włosy do łopatek

ale durny temat a swoja droga kucyki sa debilne...ja zawsze mam rozpuszczone albo czesciowa podpiete i tak jest najladniej

up

Gość hmkukik
ewa- jak durny to po co tu wchodzisz? a ciągle rozpuszczone włosy też świadczą że nie masz pomysłu jak się uczesać więc to temat dla ciebie :P

Gość czcij ojca i matkę swoją
ale czego wy chcecie? Rozpuszczone włosy są fajne, a fryzur dla rozpuszczonych włosów są setki. A poza tym kucyki, warkocze, koki, i koczki itd itd

ja mam włosy do ramion, sciete na prosto (bez rzadnego cieniowania) + delikatna grzywa na bok moje fryzury, to: - prostuję lub susze włosy na grubej szczotce tak aby były idealnie proste, - rozprowadzam piankę na wilgotne włosy, zakładam małe wałki na kila grubszych pasm i czekam aż wyschnie, rozczesuje palcami + odrobina lakieru - najczęsciej jakies upięcie ładną spinką + z boku delikatny warkocz (oczywisce wplątany w owy kok/upięcie) to tyle :) mam za krótkie włosy aby bawic się w jakies inne, bardziej wyszukane fryzury

Gość Klaudia Lila
ja mam czarne krecone włosy do pasa z pocieniowaną górą, z grzywką na bok i moje fryzurki są takie: -wcieram pianke i robie luznego koczka -wcieram pianke tapiruje lekko góre, koncówki wyciągam pianka na proste -krótsza góre wyciągam a długie związku w kucyka -wcieram pianke i z tych kręconych robie luznego warkocza na boku -grzywke tapiruje lekko stawiam i upinam na górze reszte rozpuszczam lub związkuje

Klaudia Lila - nie przesuszają Ci się włosy po piance??? bo mi się wydaje, że odkąd zaczęłam jej używać moje włosy są takie suche, lekko sianowate :/