Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Musli*

Sprzedaż obrazów na allegro

Polecane posty

Nie jestem jakoś specjalnie uzdolniona, ale pilnie potrzebuje pieniędzy i zastanawiam się czy mogłabym sprzedawać swoje obrazy na allegro. Nie wiem jak się za to zabrać, czy w ogóle można i czy jest szansa że ktoś takowe prace kupi? Maluję farbami olejnymi na płótnie.

Jeden obraz chce wystawić za minimum 50 zł. żeby mi się zwróciło za farby... Strasznie drogie hobby. Herbaciana róża- serio byłabyś zainteresowana?

Jeśli chcesz to mogę wysłać zdjęcie jednego z obrazów i może jak zobaczysz to ocenisz czy się nadaje na sprzedaż.

Gość Rozo, a zainteresowana jestes
obrazami malowanymi plakatowkami? Rozmiar 100x75... temat - akt niepelny

Szkoda :( mam tylko takie. Pozostaly z mojego dyplomu...

Gość a ja siedze chora
pokazcie tutaj obrazy waszego autorstwa ;) ostatnio moja mama kupila 3 obrazy skladajace sie w 1 - kobieta malowala na zamowienie wlasnie przez allegro

Gość nie odbierzecie kafeterii
a czemu plakatówki? one sie szybciej niszczą.

Gość a ja mam pytanie......
moja znajoma.... (ale ona jest znana) sprzedaje na allegro swoje prace. znaczy sie tam zaczynala a teraz ma wlasna dzialalnosc i sprzedaje jako firma. robi na tym niezla kase....no ale ona ma talent

ja jak nie mam pieniędzy na olejne też maluje plakatówkami. Na płótnie to wygląda ladnie tylko z daleka...

polecam strone mojej znajomej - Mai Wolf :)

na jej stronie sa obrazy z moja corka :)

Gość nie odbierzecie kafeterii
już lepiej chyba akrylem niż plakatówkami. owszem, akryl droższy, ale jednak jest trwalszy.

Dlatego plakatowkami, ze obrazy malowane byly w szkole, musialy byc dosc tanie te farby i szybko schnac :) Plakatowka moim zdaniem ladnie wyglada, a co do trwalosci... rysunki olowkiem tez sa mniej twale :) wystarczy oprawic i nic im przez dlugi czas nie bedzie. Teraz nie mam aparatu :(

Generalnie moglabym, ale niepredko :( bo w najblizszym czasie nie bede miala az tyle wolnego :( Moge w akrylu i na plotnie

Jeśli zależy Ci na akcie to ja się na to nie piszę. Moje akty zwykle nie wychodzą...

Niekoniecznie musi to być akt :) Musi być "to coś" w tym obrazie ... Nie zależy mi na goliźnie. Może to być spojrzenie dwojga kochanków, może cienie słońca rzucone na nagie ciała ... kurcze nie jestem artystką :(

hmm... ja bym mogła spróbować jednak nie sądzę żeby coś z tego wyszło. Zdecydowanie bardziej odpowiada mi martwa natura :D

100x75, plakatowki, juz gotowe, na papierze, 100zl / sztuke. Jest ich 4, jesli kupisz wszystkie, dodam kolczyki albo inna bizuterie :) Obraz do sypialni - nie wiem, jakie masz tam kolory. Moge w stonowanej kolorystyce,np. cieplych brazach namalowac akt - fragment ciala, nienachalny lub np. kobiete w pozie nic nie ukazujacej :) akryle na plotnie, powiedzmy do 50x75 - 500zl. Moge tez wykonac kopie jakiegos obrazu. Rysunek olowkiem na papierze, do A3-50zl, pastelami na papierze od A3 do 50z75 - 120 zl. Jestem plastykiem...

Gość lopoik
jesteś bez szans na allegro masz konkurencje w postaci 11000 obrazów z czego 5 tysięcy to olejne to raz, po dwa rób to w czym jesteś najzdolniejsza a nie to czego nie umiesz, a po trzy to koszt farb dla jednego obrazu nie jest 5 dych, chyba że robisz impasty w co bardzo wątpię, albo oblewasz ten obraz farbami