Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gsdgsdgfdsrew

gdzie poznac zwariowanych przyjaciol?

Polecane posty

Gość gsdgsdgfdsrew

tak, wiem, temat infantylny do potegi... ale jestem tak zdesperowana, ze nie moglam sie oprzec. gdzie mozna poznac przyjaciol? niby znam sporo osob ze szkoly, niby chodze na angielski, hip hop, kolko fotograficzne... ale wszedzie sami smutni, leniwi ludzie. moze to takie smutne, leniwe czasy? mam nudne zycia. znajomych mam nudnych. sama jestem nudna, mimo ze mam milion pomyslow, jak to zmienic - tylko towarzystwa brak. co moge jeszcze zrobic, zeby poznac...tych...ekhm...krejzolow?

Gość Chm... w psychiatryku?
🖐️

Gość choco loko
qa skąd jestes

Gość frankiston
przejsc sie w arafatce na szyi po chmielnej :o

Gość Gdybys byla ladna i filigranow
nie takim wyrosnietym dryblasem, bez ksztaltu, mialabys pewnie wiele znajomych.

Gość gsdgsdgfdsrew
kraków

Gość choco loko
to tak jak ja. hm. a czemu uważasz że w takim mieście jak kraków, dodatkowy angielski ma ci pomóc poznać zwariowanych ludzi?

Gość Wyjedz do kraju wielkich
ludzi. Przedtem naucz sie angielskiego,gsdgsdgfdsrew to moze tam znajdziesz przyjacol. I nie bedziesz siedziala w sobotni wieczor w domu przy ekranie.

Gość gsdgsdgfdsrew
dodatkowy angielski przede wszystkim ma mi pomoc z... angielskim:D ale poznanie nowych ludzi to dodatkowy bonus - tyle ze akurat trafilam na dosc powazna grupe na hip hopie nikt sie nie chce angazowac - zaproponowalam, ze moglibysmy isc na pizze, to zadnego odzewu nie bylo. w tv to wszystko inaczej wyglada - tam to taka jedna wielka rodzina, a w rzeczywistosci wszyscy wola pozostac anonimowi gdybys byla ladna - co to, monitor masz z rentgenem?:O powsciagnij wyobraznie:O

Gość gsdgsdgfdsrew
wyjedz - nie potrzebuje wielkich przyjaciol. potrzebuje przyjaciol, po prostu:) takich, ktorym bedzie sie chcialo pojsc w sobote na impreze, w zimie na sanki, na wiosne na piknik, w lecie wyjechac razem na biwak, w czasie deszczu wyjsc w gumiakach i poskakac, w ladna pogode zrobic sobie smieszne zdjecia. reasumujac: WYRWAC SIE SPRZED TELEWIZORA. Zaprosilam kolezanke na noc, zeby porobic sobie maseczki i poplotkowac, to ta stwierdzila, ze wolalaby w spokoju ogladnac mam talnet:O

Gość gfdgfdgfdgfd
upam:)

Gość ide*na*calos
w zakladzie zamknietym, tam sa wszyscy w deche