Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutnaaaaaaaa

Nie wiem,co robić...

Polecane posty

Gość Smutnaaaaaaaa

Kiedy się kłócimy, on mnie wyzywa. Może nie wprost, ale zawsze próbuje trafić w mój czuły punkt, żeby mnie zabolało... Kiedyś taki nie był, potrafił dostrzec swój błąd, a teraz zachowuje się jak ostatni cham, a później na siłę szuka winy we mnie. Ja też często wybucham, ale jeśli mam powód. Tak jest od jakiś 2 lub 3 miesięcy. Czasem czuję do niego nienawiść i obojętność... I w końcu sama nie wiem, czy to miłość, czy tylko przyzwyczajenie...

Gość ojojojojoj
olac go. Jesli zalezy Ci na spokoju, to nie z tym facetem to uzyskasz. Milosc to nie wyzwiska , ktore slyszysz.

Gość Smutnaaaaaaaa
Nie mówi tego dosłownie, nie używa wulgaryzmów, ale robi wszystko, żeby mnie zabolało... Ja też nie jestem idealna, ale robię dla niego wszystko, a później przez niego płacze...

Gość Smutnaaaaaaaa
Jestem z nim ponad 2 lata... Na początku też był złośliwy, nawet bardzo, później się zmienił, było nam razembardzo dobrze, ateraz znowu:(...

Gość ojojojojoj
po co Ci taka hustawka.Tak bdzie ciagle. Co to za milosc, gdzie sa nerwy, placz . Daj sobie z dziadem spokoj.

Gość Smutnaaaaaaaa
Wiele razy próbowałam, zrywałam z nim i wracałam po kilku godzinach lub dniach...

Gość Smutnaaaaaaaa
Mam w sobie jakieś absurdalne przekonanie, że "tak już musi być i że każda para tak ma":(.....

Gość podstępna kuciapa
Nie, nie kazda NORMALNIE funkcjonujaca para tak ma. Dla mnie Twoj facet jest jakis niestabilny emocjonalnie i ma problem sam ze soba :/

Gość ojojojojoj
nie kazda para tak ma -uwierz mi na slowo. Jesli chcesz byc wesola , szczesliwa kobieta to znajdz sobie partnera, ktory da Ci spokoj, zadowolenie i wiare w siebie. Po co Ci ktos ,kto tak depymujaco na Ciebie dziala?

Gość Smutnaaaaaaaa
Moja mama mówi to samo... Ja chyba panicznieboje się samotności:(......

Gość ojojojojoj
a ile lat masz? Chyba nie jestes wiekowa staruszka?

Gość podstępna kuciapa
samotnosci to trzeba sie nauczyc. W trakcie takiej "nauki" okazuje sie, ze samotnosc wcale nie jest straszna ani zła :)

Gość Smutnaaaaaaaa
19.

Gość ojojojojoj
niesamowite jakdla mnie. Jak osoba 19-letnia moze bac sie samotnosci? Dziewczyno, poznawaj ludzi, spotykaj sie z przyjaciolmi, zyj i nie zamartwiaj sie o samotnosc. Posluchaj -tam gdzie jest placz przez partnera , nie moze ten zwiazek sie udac. No chyba, ze jestes masochistka i musisz cierpiec :-D

Gość Smutnaaaaaaaa
Zawsze, gdy między nami jest dobrze, wiem, że to się zaraz skończy... Potrafie byćtylko szczesliwa na chwile... Terazznowu sie poklocilismy, znowu zabolaly mnie jego slowa, nie odzywam sie do niego i tak pewniebedzie jeszcze gora 2dni, a pozniej sie spotkamy, przeprosi,a ja glupia w to uwierze... i dazlej...bledne kolo...

Gość ojojojojoj
coz,widocznie chcesz cierpiec. Jestes w toksycznym zwiazku i jak nie znajdziesz sily na odejscie ,to twoje oczy beda ciagle mokre. Musze isc spac juz. Zycze Ci sokojnej nocy a jak sie obudzisz, przemysl nasza rozmowe. Dobranoc.

Gość Smutnaaaaaaaa
Dzięki...Jutro jeszcze raz przemyślę wszystko na spokojnie i podejmedecyzję.Dobranoc.