Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie uciekająca Panna Młoda :)

Wesele -wakacje 2011. Łączmy się :)

Polecane posty

Gość Nie uciekająca Panna Młoda :)

Niniemjszym z radością otwieram wątek dla Panien młodych biorących ślub w okresie od czerwca do sierpnia 2011!!! :-))) Jak Wasze przygotowania? My jestesmy na etapie szukania sali, DJ, noclegów dla przyjezdnych gości, skrzypaczki do kościoła.. Fundusze ograniczone, więc lekko nie jest :))))) Mamy tylko termin w Kościółku.... No i ja oglądam sobie różne suknie ślubne. Będę albo szyć, albo wypożyczę. A jak Wam idzie?

Gość ma_da2
bierzemy ślub 13 sierpnia, mamy juz restauracje hotel orkiestre fotografa/kamerzyste i ciasta :) niedługo planujemy zakup alkoholu bo po nowym roku podobno ceny ida w gore. Wolelismy planowac wszystko z wyprzedzeniem zeby potem nie trzeba bylo szukac wolnych terminow.

Ja biore ślub w 2045 ale dołącze się do was. Ja zamiast skrzypaczki w kościele chcę łykacza mieczy, a zespół już zaklepałam (będę miała bayer full) W ogóle chc miec wszystko co najlepsze i mój misio też. Złożyłam też zamówienie na dostarczenie z Rosji cysterny alkoholu na moje wesele. Co Wy na to, dziewczęta?

Gość anetis
ja mam w czerwcu i jak narazie mam problem tylko z zespolem. sala kosciol juz zalatwiona tak samo fotograf i kamerzysta. znacie moze zespol wanted z kielc??