Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna789356

co zrobić z włosami? FOTO

Polecane posty

Gość dziewczyna789356

Chciałabym zmienić jakoś swoją fryzurę? co prawda zdjęcie jest stare, ale teraz mam mniej wiecej takie same włosy. Farbować? Jak tak to na jaki kolor? http://www.voila.pl/081/apr1n/?1

Gość dodortkka
Bardzo ładny kolor masz nie niszcz go farbowaniem, bo wlosy Ci sie zniszcza, a ten jest śliczny:)

Gość gangrenaaa
Piekny kolor! Zostaw sobie! Wiele kobiet o takim marzy.

Gość facettt . . .
fajnie ci teraz ... a w ogole to jestes sliczna 🌻

nie farbuj!!!!kolorek jest śliczny!!!:) może tylko odświeżyc fryzurke i nadac jej lekkosci? :)

Gość dziewczyna789356
Hm.. skoro tak mówicie... :) A grzywka może? Jak odświeżyć? Włosy mi się bardzo kręcą jak są mocno pocieniowane.

Gość dziewczyna789356
Szopenowa, mam takie ciemne włosy, taki sam kolor jak na zdjęciu.

Gość dziewczyna789356
No to dowiedziałam się żeby koloru nie zmieniać, a nie macie pomysłu an jakaś fryyzurkę? Do tej pory wszystkie fryzjerki obcinały mnie zawsze tak samo czyli na górze krótsze a na dole same strzępki. A może krótkie włosy? o takie: http://bi.gazeta.pl/im/7/5272/z5272527X.jpg

wyprostuj je-podpinaj przod do gory,spinaj wlosy w kitke tez wysoko do gory....Teraz klor masz ladny,twarz tez,ale tak pozawijane jak u starej baby...

Proste beda wydawaly sie dluzsze,a buzie masz ladna wiec musisz ja "odkrywac" Wlosow prostowaniem nie zniszczysz-widac ze masz zdrowe wiec prostownica+wosk nablyszczajacy a bedzie swietnie ;)

Gość dziewczyna789356
pozawijane jak u starej baby :D Dzięki :D:D jak prostuje to właśnie mam mało błyszczące, ale faktycznie moze kupie cos do nabłyszczania.

Z tymi pozawijanymi nie mialo byc oczywiscie zlosliwie :) Tak mi sie skojarzylo...Ale proste beda wygladaly ladniej,lzej i nie cieniuj jak masz tendencje do krecenia bo bedziesz miala zawsze szope na glowie-moja siostra tak ma.

Gość get down on it lalla
a mi sie wlasnie podobaja takie wywinete... slicznie ci w nich, masz baaardzo ladny kolor i zdrowe wlosy. nie prostuj, nie scinaj - zapuszczaj do pasa ;)

Gość dziewczyna789356
Dzięki za opinie :)

Gość gość
Mam podobny problem z włosami, wywijają się na wszystkie strony świata :o dlatego bez prostownicy się nie obejdzie, a nie mam czasu na codzienne robienie porządnych loków.

Gość olicja karwacka
jesteś śliczna kobietka;) miło taką fote oglądnąć,włosy zostaw w spokoju;) za 20 -30 lat sobie je poniszczysz;):D

Gość gegeggegeg.......
Śliczna buzia, piękne włosy. Odradzam fryzurę jak u Brodki, bo widać, że Tobie się kręcą i musiałabyś bez przerwy je prostować,żeby uzyskać taki efekt. A teraz jesień, zima więc dużo wilgoci w powietrzu, po ułożeniu i wyjściu z domu mozesz mieć afro. Radziłabym obciąć włosy do ramion, do tej długości jak masz z przodu, możesz je prostować, lub na mokro układać loki, podobną fryzurę jakiś czas temu nosiła Edyta Herbuś, zaraz znajdę fotkę Koloru nie zmieniaj, piękny jest

Gość szalonaM27
dziewcyzny maja racje masz przesliczny kolorek :) niefarbuj ;)