Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjkjkjjkh

pozory myla grzeczni mili chlopcy najczesciej zdrdzaja

Polecane posty

"A co powiesz na to, że ani ja ani mój narzeczony nie mamy profilu ani na nk, ani na fb?" No i bardzo dobrze. Co to kurwa obowiązek jakiś, że każdy musi być na NK czy Facebooku?

Gość pokaze wam cossss
rany czy wy rozumiecie jak ie macie to ok!!! ale jesli ktos ma dodaje na bierzaco nowe zdjecia jest z kobieta juz długo planuje z nia niby przyszlosc spedza czas a nie wkleja..to sory ale to nie jest pzypadek

Gość 9885
ja nie obnosilbym sie nigdy na portalach spolecznosicowych z zadnymi fotkami czy opisami. To sprawa nas obojga a nie sposob na chwalenie sie przed wszystkimi.

"ja nie obnosilbym sie nigdy na portalach spolecznosicowych z zadnymi fotkami czy opisami. To sprawa nas obojga a nie sposob na chwalenie sie przed wszystkimi." Mądrze powiedziane. Zgadzam się w 100%

Gość no ale trzeba się pokazać
zwłaszcza byłym, żeby im niby na złość zrobić:D tylko co, jeśli się po jakimś czasie okaże, że były/była był/a lepszy/a?:D rozwód, bo niby seks i miłość, ale jednak nie miłość:D

Gość 9885
"no ale trzeba się pokazać zwłaszcza byłym, żeby im niby na złość zrobić" Co innego milosc a co innego udowadnianie komus czegos. Ja gdybym kogosd kochal nie musialbym tego nikomu udowadniac:-P

Kobiety, ogarnijcie się wy wreszcie! W waszych oczach do rangi zdrady urasta fakt, że facet nie dodał waszego zdjęcia do nk! To chore. A jak rozmawia z jakąś koleżanką to tak, jakby się z nia przespał, prawda? Dajcie tym biednym mężczyznom trochę swobody, oddechu. Pokażcie, że macie jakieś życie poza związkiem. Takie kobiety są ciekawe, a nie laski zachowujące się jak bluszcz

Gość 9885
dokladnie. poza tym zbytnie obnoszenie sie z miloscia moze stanowic czasem przykrywke do roznych wad i zlych sekretow partnera np zdrady. I wtedy zeby "nadbudowac" brakujaca czesc zwiazku w tym przypadku wiernosc wychodzi zbyt duze obnoszenie sie.

Gość pokaze wam cossss
sugar kane przeciez pisze czytac umiesz??? polaczylam te fakty pozniej on dodawal nowe laski poznane przez neta do nk!dlatego nie chcial mnie tam miec.Wyznawal mi milosc kocha sie ze mna a na drugi dzien stwierdzil ze bardzo mnie pzerasza ale to nie to i poznal kogos w kim sie zakochal!!!poznal przez neta..lacznie chyba 4 dziewczyny a w koncu w jednej sie tak "zakochal"jak we mnie kiedys...i mnie olal wczesniej mialam faceta co nie dodawal ze mna fotek bo liczyl z ebyla do niego wroci!!przeczytalam to na gg jak pisal zkumplem

Gość pokaze wam cossss
chesz byc naiwna to badz..nie chodzi o foty jak para sie lize polnaga.Ale jak facet wraca ze ma z grecji i wkleja tylko swoje zdjecia abo z kolegą to sorryy...wystarczy ze by wkleil jak ja stoje kolo niego.. to nie jest przypadek..jak ktos nie ma profilu ok..ale jak ma i nie che zeby znajmi widziei ze ma kogos..to zawsze o czyms to swiiadczy..

"tylko co, jeśli się po jakimś czasie okaże, że były/była był/a lepszy/a?" Związki tworzą się i rozpadają. Taka prawda.

Gość do pokaze wam cosss
Możliwe że tak jest , faceci którzy kryją swoje foty z żonami na NK to zdrajcy. Sama znam takiego co powiedział że nie daje fot z dziewczyną żeby koleżanki myślały że jest sam i jest wolny.

Gość 9885
mamy tu do czynienia z jakims uzaleznieniem i obsesja na punkcie NK. I co zerwalabys z facetem bo nie ma NK lub nie wgral zdjec?:-P To bardzo ciekawe bo NK istnieje gdzies od 4 lat a wczesniej tez jakos sie ludzie wiazali i zyli. Czyli mam rozumiec ze od dzis glownym kryterium przy wyborze nie bedzie to jaki dla ciebie jest czy dba o ciebie itp tylko to czy dal zdjecie z toba na nk? zycze powodzenia.

Gość 9885
poza tym odnoisze wrazenie ze dla ciebie glownym celem posiadania chlopaka jest to zeby sie nim pochwalic, bo w przeciwnym razie wystarczylo by ci to ze z jestescie szczesliwi a nie przechwalanie sie.

"mamy tu do czynienia z jakims uzaleznieniem i obsesja na punkcie NK." Ja nie mam konta na NK. I dobrze mi z tym.

"glownym celem posiadania chlopaka jest to zeby sie nim pochwalic" Lans rządzi!

Gość 9885
ja mam, ale nigdy nie przyszloby mi do glowy by miec na tym punkcie taka obsesje a juz napewno, by uzalezniac od tego wybor partnera:-D

Gość dadadad
co to jest NK ? nie karany ?

"co to jest NK ? nie karany ?" Nasza klasa. Taki portal "społecznościowy" :)

Gość 9885
nasza klasa pl;-P

Droga hjkjkjjkh, Ocenianie ludzi pod kątem ich przyszłego zdradzania partnera pod kątem dobrego wychowania i kultury zalatuje objawą choroby psychicznej. Zalecałbym zgłosić się do specjalisty jutro z samego rana. Pozdrawiam Wyjątkowo niemiły acz uroczy chłopiec.

Gość 9885
nasza klasa to nieraz zupelnie jak baza danych policji kazdego mozna sledzic kto z km jest o czym gada i wszystko sie wie nieraz o ludziach ktorych zna sie tylko z widzenia;-D

Gość fobia zenobia
Osobiście nie zyczyłabym sobie żeby mój facet mieszał mnie w swój profil na NK itp. Mamy jedna zasade, to co nas łączy jest nasze, prywatne. W obcym środowisku czasem nawet trudno dostrzec innym, kim tak naprawde siebie jestesmy. Afiszowanie się , gdzie popadnie, jest lekko niedojrzałe moim zdaniem. I wclae nie oznacza, że ktoś kogoś sie wstydzi, że jest niewierny itd.

Gość 9885
"Osobiście nie zyczyłabym sobie żeby mój facet mieszał mnie w swój profil na NK itp. Mamy jedna zasade, to co nas łączy jest nasze, prywatne. W obcym środowisku czasem nawet trudno dostrzec innym, kim tak naprawde siebie jestesmy. Afiszowanie się , gdzie popadnie, jest lekko niedojrzałe moim zdaniem. I wclae nie oznacza, że ktoś kogoś sie wstydzi, że jest niewierny itd." Popieram w 100 a nawet 200%

Gość dadadad
do osób powyżej - ludzie to był żart , trochę poczucia humoru , tak ? chyba nie sądzicie , że jest ktoś kto nie wie co to jest nk , zwłaszcza jak buszuje w internecie! ;-)

Gość Wróżka Anna Aniela
ZAPRASZAM NA DOKŁADNE WRÓŻBY. W FORMIE PYTAŃ ODPŁATNE 5 ZŁ. W FORMIE OGÓLNEJ CO CIĘ CZEKA W PRZYSZŁOŚCI ODPŁATNE 7 ZŁ- OBSZERNIE. anna_anielaa65@wp.pl

Gość przecież ten facet z n k ma
branie bo jest dosyć bogaty - nie masz się czym podniecać - "pokaze wam cosss" i ten ohydny tatuaż na łapie-fuj

Gość hgagsf
pokaze wam cossss Taki sobie chłop , nic specjalnego :O

Gość poaze wam cos
opisalam wam dwa przypadki...ale widac nie potrficie zrozumiec o co mi chodzi...I gadacie wiecznie to samo.Co innego jak facet ma jedno zdjecie i martwa galerie a co innego jak wracamy zew wspolnego wyjzdu a on nie wkleja zdjecia ze mna tylko 20 swoich albo z kolegą! potem sie okazalo ze nikt nie wie o tym ze sie spotykamy poza tym kolega!!Zeby sie jego byla nie dowiedziala bo caly czas do niej zarywał!! nie chce mi sie pisac o kolejnych przypadkach...ale zawsze jak wzbrania sie przed wklejeniem jednego gupiego zdjecia bylo drugie dno