Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vapartella

Chcę być singielką czy to dziwne?

Polecane posty

Gość vapartella

Nigdy nie miałam chłopaka i nie chcę mieć. Rodzinę może kiedyś i owszem ale na razie jestem za młoda mam 22 lata. Jestem dziewicą...Nie wiem czemu ale od razu chciałabym mieć dzieci i męża bez tych niepotrzebnych etapów zakochania, randek a i tak nie wiadomo czy wypali :O Dla mnie to bez sensu mieć kilku facetów w swoim życiu. Poza tym jestem strasznie związana ze swoim domem i rodziną, mamą. Jestem nieco dziecinna i może dlatego? Jest mi dobrze tak jak teraz. Nie szukam. Nic na siłę. Musiałby być to ktoś naprawdę wyjątkowy i warty mojego uczucia. Póki co cieszę się samotnością. Lubię jeszcze i chcę być jeszcze dzieckiem.

Gość świetnie świetnie świetnie
twój wybór, tylko żebyś z tego dzieciństwa nie obudziła się z ręką w nocniku.

Gość vapartella
Nocnika już dawno nie używam :o

Gość vapartella
no właśnie, ktoś dobrze napisał- nie używam.

Gość vapartella
coś w tym dziwnego że nie chcę być jeszcze do końca dorosła? w dobie wieku gdzie każda niemal nastolatka się rucha bez opamiętania, potem rodzą dzieci które porzucają... mam wiele znajomych dziewczyn w moim wieku a nawet dwie młodsze o 2-3 lata gdzie są już po ślubie i mają dzieci. Ja chcę się cieszyć dzieciństwem póki je mam. Póki nie poznam tego jedynego to nie chcę się wiązać. Randki, jakieś kino, pizza- nie ma problemu. Ale wiązać się nie chcę

nikt ci nie każe sie ruchac na akord ale umawiaj sie wychodz z domu nie siedz tylko z mamunia

Gość vapartella
umawiać się mogę, ale nie chcę mieć obowiązku co do faceta ;/ Wkurza mnie jak niektóre dziewczyny czy nawet moje koleżanki mają faceta po kilka lat a mówią że taki średni ale się przywiązały i ważne że on kocha, ona nie musi, albo mówią że nie mogą wyjść bo chłopak zabrania albo że będzie zazdrosny ;/ Ja nie chcę mieć obowiązku takiego, nie chcę być zakochana w tym wieku i tęsknić za kimś. To nie dla mnie.

Gość singlem być
Bardzo dziwne - to wręcz nienaturalne jest. Ja tęsknię za tym by przestać być singielką. Bardzo. Jestem już nią 4 lata. Trafiam na dziwnych facetów, i to jest przykre. moj bmi 18 - niecałe niestety. moze jakbym nie miała wykształcenia, była brzydka i gruba było by mi łatwiej. A ja ciągle się uczę - niektórych wykształcenie przeraża...

Gość akordeonowy ruchacz
Trafi kosa na kamień.

autorko, czy ty przypadkiem nie jestes mną??;d mam tak samo, identycznie. nie spieszy mi sie do dorosłości i zobowiązań. chce byc wolna, chce odnalesc sama siebie, bo tak naprawde nie jestem pewna kim jestem i dokad zmierzam. nie potrzebna mi kula u nogi. chce sie bawic, probowac ciagle czegos nowego i robic szalone rzeczy. ale do seksu i zwiazkow mi sie nie spieszy, to zbyt odpowiedzialne. to ograniczenia.

Gość lambizkot
ja mam 29 lat i nigdy nie miałem dziewczyny i raczej nie bede miał .. Nie nadaje sie do zwiażku ..

Podobno istnieje mutacja genów odpowiedzialna za patologiczną samotność, ale to raptem 3% populacji dotyka