Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rzata małgo

Piotr Lisiecki z MAM TALENT - ale kurna kosmos!

Polecane posty

Gość margareta.
to prawda, ma coś w sobie! :D

Ja ogladnelam dzis na stronie mamtalent i dziekuje za te chwile! On musi wygrac, nie moge sie doczekac jego nastepnego wystepu❤️

Gość lilka4321
Super! Gówniarz 17 lat, a poszłabym za nim na koniec świata!

A ja jak oni zaśpiewali powiedziałam: ten chłopak zawodzi, jakby mu cos w tyłek wsadzali, a dziewczyna śpiewa fajnie ;-) I podtrzymuję swoje zdanie, jak dla mnie ten gość brzmiał jak BARDZO marna podróbka wokalistki the cranberries

Gość improvised explosive device
ja osobiście bardziej bym poleciała na jego wygląd niż na śpiew :P nie znoszę tego typu wokalu, chociaż muszę przyznać, że na końcu "joline" ciary się u mnie pojawiły. wolę blondasa z fortepianem.

sugar_kane czasami mam wrażenie, że na siłę starasz się być oryginalna :O Pewnie zaraz się okaże, że robisz także fakultet z muzyki i także w tej dziedzinie jesteś wybitna znawczynią, ale jak dla mnie się tą wypowiedzią ośmieszyłaś. Porównanie go do tej wokalistki... nie :O

No chyba na tym się nie znam :-D I dobrze, że nie s,łyszałyście jak ja śpiewam, bo by wam bębenki w uszach popękały. Ale daję słowo, naprawdę tak powiedziałam, jak ich usłyszłąm :-) A co do wyglądu - rzeczywiście śliczny skubaniec

Gość a ja mam .....................
a ty suger_kane to jestes porąbana

Ten madox dla mnie byl tylko zrodlem irytacji i wywolywal zazenowanie, wszystko przez metroseksualny wyglad i maniere. Lisiecki jest Bogiem :classic_cool: musi wydac plyte, ja pikole !!!!!!!!!!!!!!!!!!11

eee ale ja mówie tylko o jego występie, nie zwracałam uwagi na wygląd. zaśpiewał świetnie, aczkolwiek w dalszych eliminacjach już tak nie powalił.

No tak... ja jestem porąbana, bo cos mi się podoba a Piparazzi jest szmatą bo ma paznokcie pomalowane nie tak, jak życzyłaby sobie pewna osoba. Pięknie :-D