Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona_ona@onet.pl

ostre wypustki w okolicy pochwy - hpv czy grzybica

Polecane posty

Witajcie, z rok temu zauważyłam niewielką ostrą wypustkę w okolicy warg sromowych u wejścia do pochwy, nic się z nią nie działo, ginek też nic z tym nie robił. Zaszłam w ciążę, zauważyłam że w 2 m-cu takie małe wybroczynki zaczeły się pojawiać wokół wejścia do pochwy, na początku 3 m-ca poroniłam na skutek wypadku, było to 2 tygodnie temu, nie kontrolowałam tych zmian, wczoraj zauważyłam że ostrych wypustek jest z 8-10 wokół wejścia do pochwy. Nie wiem co to może być, nie bolą, są koloru skóry, większość z nich zakończona jest podskórnie czymś białym, jak pryszcz, nie pęka to ani nic się nie dzieje. Boję się że to kłykciny, ale czytałam że w okresie ciąży jest organizm strasznie osłabiony i po porodzie/lub poronieniu jest jeszcze gorzej i że to może być jakieś ostre zapalenie lub grzybica. Nie mam nie przyjemnego zapachu, upławy niewielkie miałam zawsze przed okresem - sory za porównanie - taki biały glut. Teraz mam straszne ciśnienie na słodkie. Proszę o pomoc, wizyta u ginekologa w związku z poronieniem za miesiąc, czy mam iść wcześniej np prywatnie, czy to mogą być kłykciny, czy grzybica. Dodam że jak się rozszeży wejście do pochwy jest białe a nie różowe, czy to objaw grzybicy? Lekko mnie pobolewał jajnik lewy i obecnie od czasu do czasu dół brzucha, ale to ponoć normalne po poronieniu. Proszę o pomoc

Gość Ambrozja28
na bank kłykciny, od razu zacznij leczyc tez swojego faceta ktory pewnie zarazil cie tym syfem.

chyba wybiorę się jednak prywatnie do gina, po poronieniu lekarz je widział i nic nie powiedział na te wybroczyny, oglądałam setki zdjęć kłykcin i na bank nie są takie same jak moje, moje wypustki są bardzo ostre, już sama nie wiem