Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maaaa12345

pobieraczek.pl

Polecane posty

Gość maaaa12345

czy ktoś z tego korzysta? mam problem, mianowicie, założyłam tam konto, ale nie korzystałam, zapomniałam o tym, i teraz mi każą zapłacić 95zł. Czy mogę jakoś usunąć tam konto? muszę płacić, mimo, że nic nie pobierałam?

Gość musisz zapłacić i nie nabierać
się więcej na takie stronki.

Gość to jest piękne, beautiful
znany temat z pobieraczkiem. Nie podpisywałaś żadnej umowy więc możesz mieć ich w duupie. To są wyłudzacze, poszukaj sobie na necie - swego czasu było o nich głośno.

Gość nie sluchajj
nic nie musisz placic i powtarzam miej ich wdupie moga cie cmoknac a ich strachy na lachy miej gleboko w d

Gość Obiektywny...,..,
nic im nie płać po prostu zgłoś ich maile jako spam.Temat jest głośny więc nic Ci nie zrobią tym bardziej że nie korzystałaś z ich usług i nie podpisałas umowy.

Gość dokladnie nie plac nic bo
to naciagacze, moja kolezanka tez sie wkopala i wystraszyla kary ale przemówiłam jej do rozumu, nie zapłaciła i nic jej nie zrobili a było to dawno temu. Pobieraczek to naciagacze i ktos sie wystraszy to zaplaci a oni sie ciesza :o nic Ci nie zrobia

Gość kalafior,...
tak jak za konto na kafeterii,

Gość lalalalalalaalkakakaa
program nawet o tym był, chyba w uwadze leciało :) mi też przesłali to ich tak nastraszyłam że przestali sie odzywać ;p

Gość maaaa12345
dzwoniłam na infolinię Infolinia Konsumencka Infolinia prowadzona przez Stowarzyszenie Konsumentów Polskich telefon: 800 800 008 e-mail: infolinia@skp.pl i powiedzieli mi, że mogę w ciągu 3 m-cy odstąpić od umowy i mam im wysłać pismo o odstąpieniu od umowy. Czy ktoś wysyłał takie pismo czy to po prostu olać?

Gość gość
Było już o tym w tv :) nawet wywiad z pracownikiem co tam pracuje, nie umieli lub nie chcieli odpowiedzieć na żadne zadane pytanie :) Do sądu nie trafiła ani 1 sprawa, gdzie jakoby pobieraczek miał podawać ludzi do sądu :D także nie płacić, olać sprawę.

Gość maaaa12345
ale czy napisać im to pismo o odstąpieniu od umowy?

Gość asssssgs
Moi kochani, myślałam że spadnę z krzesła jak mi córa oznajmiła , że musi zapłacić 95.00 temu pobieraczkowi. Myślałam że oni już nie prowadzą swej oszukańczej działalności a tu masz baba placek.Dalej działają tzn.że są bezkarni i nikt z nimi porządku nie zrobił? Myślałam , że telewizja to raz na zawsze załatwi , niestety myliłam się!!!! Czy ktoś ostatnio miał problem z pobieraczkiem , i jak go rozwiązał ?

Gość asssssgs
Moi kochani, myślałam że spadnę z krzesła jak mi córa oznajmiła , że musi zapłacić 95.00 temu pobieraczkowi. Myślałam że oni już nie prowadzą swej oszukańczej działalności a tu masz baba placek.Dalej działają tzn.że są bezkarni i nikt z nimi porządku nie zrobił? Myślałam , że telewizja to raz na zawsze załatwi , niestety myliłam się!!!! Czy ktoś ostatnio miał problem z pobieraczkiem , i jak go rozwiązał ?

Gość ludzie naprawde.
olac ich!!!! ja tam specjalnie zalozylam konto , zeby po nich jezdzic jak mi maile wysylaja. dziewczyno nic nie pisz, nic. zadnego pisma. to naciagacze, ale nie ma w konstytucji prawa przeciw nim, tak to uknocili. te maile to spamy, ktos im wplaci to ciesza, jak nie to ci gowno moga zrobic. nie przejmuj sie tym. odpisz im pocalujta wujta w lewy poldupek, to im uwielbiam pisac:D:D:D bo zawsze ''ponawiamy prosbe o wplate. jednoczesnie przypominamy bla bla zeby nie uzywac niecenzuralnych slow'' a ja im to pocalujta w prawy hahaha. to smiechu warte! nic nie plac, nic nie pisz!

Gość Madzia!!!!!!!!!!!
Ile bedzie eszce tamatów o pobeiaraczku???? czytaj tutaj:

Gość kateee23
kolezanko olej to! mnie tez nabrali i nie płaciłam to oszusci nie wierz w te brednie nawet była sprawa w sadzie o to i w interwencji na polscacie