Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przyjdz ja bede

obzarlam sie jak swinia

Polecane posty

zjadlam na obiad 4 wielkie pulpety i wypilam pol gara tlustego sosu. dodatkowo micha zypy, i 2 kawalki sernika. i co najlepsze dalej chce mi sie jesc :O jedzenie tak zrasowalo mi mozg ze zakladam bezsensowne topiki :O wy tez tyle jecie? :O

Gość może nie tyle się objadłam
co mdłości mam straszne :( fatalnie sie czuje😭 ale zjadlam wiecej niz zwykle, na codzien nie za bardzo moge sobie pozwalac bo zaraz mi idzie w boczki i cyce :O:O:O

a mi sie nudzi i jedyna rozrywka jest kuchnia - pokoj. spacerki sobie urzadzam :O dobrze ze schody sa.... zawsze to lepiej niz po prostej. :O

ja raczej na codzien zjem 2 posilki do 3 i mi wystarcza jak jestem w pracy to potrafie calkiem zapomniec o żarciu gorzej jak siedze w domu z nudów podjadam ej zaraz sie zrzygam :(:(:(

nie nie nie wolę mieć takie jak mam teraz dawno temu w okresie dojrzewania nie radzilam sobie z apetytem i miałam ogromne:O źle to wspominam mi w nogi i tylek nie idzie tylko w górne partie dobrze Ci ze mozesz jesc co chcesz:P choc wg mnie jestes za chuda :)

pije wlasnie zieloną:)

buzie masz prześliczną, jak anioł :)

znam laski takie jak ty niektore za wszelka cene chca przytyc obieta nie dogodzisz, zawsze znajda w sobie cos co chca zmienic ja chyba w obecnym czasie jestem w szczytowym momencie akceptacji samej siebie :) tzn daleko mi do ideału ale staralam sie polubic siebie taka jaka jestem i coraz lepiej mi w swojej skorze :) co najbardziej lubisz jesc? trudno mi uwierzyć ze tyle wpieprzasz :P:P