Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gulgulka

facet nie umie sie zdecydowac

Polecane posty

Gość gulgulka

spotykam się z facetem ktory ma dziewczyne od 3 lat. mowi ze jest mu z nia zle ale boi sie zostac sam :( 3 lata robia swoje. dlatego nie moze sie zdecydowac ktora z nas wybrac. ja jestem dla niego dobra on to docenia. od pierwszego spotkania obydwoje czulismy jakbysmy znali sie cale zycie.on jest dobrym czlowiekiem nie chce nas skrzywdzic. szkoda mi go bo ta dziewczyna naprawde go zle traktuje. zalezy mi na nim co mam robic walczyc o niego czy usunac sie w cien???

Gość gulgulka
ktos cos napisze?? kajies rady??

facet gra na zwłoke bo posiadanie 2 kobiet to sposób na szczescie:) hehe a Ty jestes jeszcze bardzo naiwna zreszta wiazanie sie z zajetym facetem to chyba tez nie jest zbyt moralne rób jak chcesz i tak bedzie zle

Gość Coś wam powiem...
Co to za facet, ktory nie potrafi sie zdecydowac. cos mi tu smierdzi. Wyglad ana to, z enie jest mu tak starsznie zle z obecna dziewczyna, skoro nie decyduje sie od niej odejsc, a Tobie jakies farmazony wkreca. Usun sie w cien i nie zawracaj sobie nim glowy. To c i p a, nie facet! Boi sie samotnosci? Nie rozsmieszaj mnie.

Gość mamuta
Szkoda ci go!?To kawal drania i jeszcze cie karmi takimi opowiesciami ze dziewczyna go zle traktuje.To kawal skurwysyna ktory oklamoje swoja stala partnerke zyciowa a ciebie wykorzystuje.Pomysl tylko, gdyby mial zle ze swoja dziewczyna to dawno by sie z nia roztal.Ciebie ma jako urozmaicenie i pewnie czuje sie swietnie bo posuwa ciebie na boku. Znajdz sobie kogos wolnego.

Gość gulgulka
nie chcialam rozbijac zwiazku. zawarlismy umowe ze bedzie towarzyszyl mi na pewnej imprezie. kilka spotkan wystarczylo zeby sie do siebie bardzo zblizyc. probowalam zerwac kontakt ale za bardzo nas do siebie ciagnie. postanowilismy ze nie bedziemy sie spotykac ale kontaktujemy sie nadal telefonicznie. nie zniose dluzej tej niepewnosci. zaznaczam ze on nie jest typem ktory lubi pogrywac na 2 fronty

Gość gulgulka
nie posuwa mnie!!

Gość mikiimini
do autorki Weź se daj na wstrzymanie on Cie wykorzystuje bo jest jebanym dupkiem który nie umie się zdecydować ja bym się na Twoim miejscu nie pchała między wódkę a zakąskę :)

Gość svinx
rozumiem, ze widzialas i slyszalas jak jego dziewczyna zle go traktuje?

Gość autorka jest
glupia oraz naiwna. final bedzie taki, ze i tak bedzie wyc. kropka.

Gość Wróżka Anna Aniela
ZAPRASZAM NA DOKŁADNE WRÓŻBY. W FORMIE PYTAŃ ODPŁATNE 5 ZŁ. W FORMIE OGÓLNEJ CO CIĘ CZEKA W PRZYSZŁOŚCI ODPŁATNE 7 ZŁ- OBSZERNIE. anna_anielaa65@wp.pl