Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajacaaaaaa

typ faceta olewusa jak go traktowac ??

Polecane posty

Gość pytajacaaaaaa

zaczelam sptykac sie z facetem, ktory jest typowym olewusem jezeli chodzi o kontakty damsko - meskie wiem bo znam jego byle ;-) pisze malo to on zawsze proponuje spotkania ! jak nie odpisuje na smsa nie wysle kolejnego do poki mi nie odpisze ! wczoraj np. wyslalam mu wieczorem jak byl u kolegow cos tam ogladac nie odpisal i od wtedycisza to juz prawie 24 godziny dodam, ze spotykamy sie z 2 tygodnie wiec zupelny poczatek ! nie jestm absolutnie kobieta bluszcz dodam ! rowniez cenie swoja niezaleznosc

Gość pytajacaaaaaa
troche malo poprawnie to napisalam, ale mam nadzieję, że ktoś mi jednak pomoze !!!

Gość pytajacaaaaaa
jest przystojny i ma powodzenie wsrod kobiet, ale dodam, ze to on zaczal o mnie sie starac nie na odwort ja traktowalam go kolezensko zawsze na spotkanie po mnie przyjezdzza i odwozi ostatnio spedzilsimy milywieczor prrzy winie rowniez jego inicjatywa ja zaznaczylam, ze potrzebuje przestrzeni, ze nie lubie gdy ktos jest zbyt nachalny on sie tez z tym zgadza.

Gość pytajacaaaaaa
no, ale chyba nie chodzi zeby miec jakies ?? do tego laski na niego leca a on je kompletnie olewa nie, ze je wykorzystuje pocauje i wiesz narazie !

Gość pytajacaaaaaa
ktos pomoze kobietk inigdy z takimi do czynienia nie mialyscie Panow rowniez zachecam do dyskusji :D

Gość klaudiaa009
ech, nie zależy mu na Tobie, w przeciwnym wypadku starałby się

Gość klaudia.ka
jestem tego samego zdania; ma cie gdzies wiec nie zawracaj sobie nim glowy. Jest jeszcze druga opcja, mowilas mu o niezaleznosci to teraz on nie chce sie narzucać, ale za malo informacji zeby ocenic

Gość pytajacaaaaaa
nie wiem czy ma nadzieje na szybki sex, ale poki co jak napisalam sptykamy sie 2 tygodnie ! :D wie, ze mialam fajny sex bo jak kiiedys ylismy w bardziej kolezenskich kontaktach i ja bylam z innym to mowilam, ze JEST BOSKO :P nie jestem wylewna, ale tez nie wstydze sie tego tematu. No tak on jest przystojny, ale ja nie jestem jakims kaszalotem ! uwazam, ze jest calkiem wporzadku kobietka, ktora ma wiele do zaoferowania studiuje 2 kierunki znam jezyki ubieram sie przyzwoicie i mam sympatyczna buzke nie piszcie ze brak mi skormnosci ja wiem, ze tez mnie stac na faceta z klasa !!!

Gość LatyNoska1992
Pokażesz zdjęcie tego faceta? Bo chyba wiem o o kogo chodzi.

Gość pytajacaaaaaa
patrzac na Twoj rocznik 1992 mysle, ze nie wiesz o kogo chodzi zresztą nie mam aż takich zapędów aby umieszczać w internecie wszystkie informacje, a tym bardziej zdjęcia :P czekam na rzeczowe i konstrutywne wypowiedzi. Jak zaznaczylam on porponuje spotkania i to on pierwszy dzwoni... do swoich byl bardzo olewczy bo znam historie wiec wiem, ze taka jego natura

Gość pytajacaaaaaa
????? ktos ma jakies doswiadczenie z takimi osobnikami ??