Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kedlaw998

Zaproszenie na wesele

Polecane posty

Gość kedlaw998

Jesteśmy z sobą już prawie rok ,oboje po przejściach.Ostatnio dostałem zaproszenie z osobą towarzyszącą na ślub córki mojej kuzynki.Rozmawialiśmy z sobą i stanowisko mojej partnerki jest jasne .Nie pójdzie ze względu na obecność mojej siostry i szwagra ,też na tym weselu będą .Jak byłem z pierwszą wizytą u moich rodziców aby przedstawić moją miłość doszło do niemiłej scenki między Paniami (patrz siostra i moja miłość).Na słowa ,,dzień dobry" moja siostra nic nie odpowiedziała i moja miłość czuje się zachowaniem mojej siostry urażona.Jak ją przekonać aby poszła i co Panie sądzicie o tym .

Gość truskawkowy koktajl
mysle ze Twoja kobitka jest niedojrzala gowniara po 1 jestescie razem nie ma juz Ty i Oan tylko jestescie WY Ty dostales zaproszenie ona powinna isc z toba Nie stalo sie nic co by powodowalo ze ona nie moglaby isc zreszta to slub corki Twojej kuzynki a nie Twojej siostry czy jej corki wiec nie widze zadnego zwiakzu z jej glupimi dziecinnym fochami Panna ma mchy w nosie i jest zapatrzona w siebie egoistka ktora wyzej sra niz dupe ma Pisze to ja kobieta

Gość truskawkowy koktajl
i radzilabym ci zastanowic sie powaznie nad tym zwiazkiem bo nie wroze wam przyszlosci jak panna bez powodu ma mfocha mysli tylko o sobie a nie o tobie i mlodych bioracych slub zachowuje sie jak krolowa moi rodzice czesto zle na poczatku mowili o moim Narzeczonym zwlaszcza mama on to wiedzial i nawet nie raz slyszl bylo mu bardzo przykro ale powiedzial ze mnie kocha i ze mna chce byc dlatego bedzie staral sie utzrymywac poprawne stosunki z moim rodzicami wiec mimo wszystko do nich zagadywal pzyjechal z kwiatami na urodizny mojej mamy nigdy nie odmowil obecnosci u nas w domu na swietach

Gość truskawkowy koktajl
i nie przekonuj jej bo to nie ma sensu jak krolowa chce sie gniewac to niech sie gniewa i pokazuje focha naprawde zastanow sie nad ta kobieta piszesz ze jestescie po przejsciach wiec nie pozwalaj sobie na bycie z byle kim po przejsiach tym bardziej nalezy sie szanowac i szukac odpowiedniej i dojrzalej osoby a nie smarkuli w skorze kobiety bo Twoja siostra jej dzien dorby nie powiedziala ... wolne zarty i ona teraz z powodu jej obecnosic na weselu nie pojdzie z toba buhehehehe

Gość kedlaw998
Wiele razem przeszliśmy i bardzo ją kocham i jak nie zmieni zdania to będę musiał z żalem zostać w domku.Nie wyobrażam sobie abym poszedł sam .

Gość truskawkowy koktajl
kedlaw998 tak kochasz ja ale widze ze madry to ty nie jestes wybacz ona nie ma powodu z toba nie isc i jak krolowa ma focha to powinienes isc sam i pomysles powaznie i rozsadnie widze ze przejscia nic cie nie nauczyly ile ty masz lat ?? ty widzisz ja i prawde o niej o tym jaka jest czy jestes zauroczony tak ze emocje przeslaniaja ci prawde ??

Gość truskawkowy koktajl
pytasz co inne kobiety o tym mysla wiec sam zdajesz sobie sprawe z tego ze Twoja kobieta zle postepuje z 2 strony bardzo ja kochasz i liczysz ze ktos cie wesprze w ciagnieciu tego zwiazku mimo wszystko

Gość kedlaw998
JA -52 ONA-43.Zapomniałem dodać ,że jeszcze jest w żałobie po śmierci swojej mamy.Wesele w październiku a żałoba do grudnia.Jak wiele razem przeszliśmy to miałem na myśli to gdy wspierałem moją miłość po stracie ukochanej osoby jaką była jej mama.Wielkie szczęście moje jest ,że miałem okazję krótko przed śmiercią poznać jej mamę.

Nie wierzę że masz 52 lata i taki problem z tak prosta sytuacją a w dodatku nie chcesz słuchać kiedy kobiety dobrze radzą. Z tego co ja czytam to tylko Ty ją kochasz wspierasz traktujesz związek jako jedność więc bez niej nie chcesz iść ale Ona już niestety nie myśli tak samo. Ty dla niej wszystko Ona nic albo niewiele. Raczej jest z Tobą z braku laku.

Gość kedlaw998
Za rady typu zostaw ją ,daruj sobie ten związek to ja podziękuję.