Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Slomiany wdowiec;)

Chec flirtowania!

Polecane posty

Gość Brunet wieczorowa pora
Swoja droga na tym forum jestem dzis pierwszy raz w zyciu. genralnie chyba na zadnych forach nigdy nie bylem i tez mam jakies schizy pod tytulem Pan w podkoszulce w siatce albo internet pozostawia slada....;) Tak czy inaczej milo mi sie bardzo rozmawia ( i nawet juz wiecej pisze) jak nie masz nic przeciwko moze pogadac poza formu (gg ect) :) Napewno rozmowa bedzie bardziej dynamiczna;) i ci sie opuszki nie zagrzeja;) :

Gość Trzy grosze33
oooooooooooooo-jak dużo zdań;) Tylko w jakim celu ten kontakt kontynuować, skoro Tobie chodzi o seks, a mnie ewentualnie o flirt? Mozliwe, że nawet bez mozliwosci zobaczenia?

kontunowania dialgu;) powanzie fajnie sie rozmawia.... A tak wogole to ja mowilem ze flirt jest przyjemny;)

Gość Trzy grosze33
;) No to fajnie, że fajnie. Trzymaj się cieplutko....Buziaki Łobuzie;)

Gość Trzy grosze33
A teraz tak jak się pojawiłam - znikam;) Słodkich snów Good Guy:) Łotewer masz na mysli;)

Test zdany! flirt flirtem ale poszedl bym z toba do lozka pa:P do zobaczenie a piekle:D

Gość Trzy grosze33
Witam:) Chęć dalej trzyma? ;P

Gość Trzy grosze33
:p

Gość Trzy grosze33
Nie dał tematu do "ulubionych":) Nie zwyczajny jakiś, czy co? :)

Gość Trzy grosze33
Tylko, że on nie specjalnie wiedział czego chce. Ale pewnie jak większość facetów:) Fikołki to chetnie, ale postarac się to już nuuuuuuuuda;)

czekaj na pewno się zjawi:D w końcu nawet nie zaczęliście (chyba);) No jam kobieta to nie wypada mi z Tobą flirtowac:D:D;)

Gość Trzy grosze33
To było w sedno...A czemu Ci nie wypada? Przecież to teraz modne:) Mówię Ci - nie dał do ulubionych i mu sie temat rozmył....taki sprytny;)

Gość Trzy grosze33
Miłego... I do nastepnego tematu....moze;)

Otoz drogie Panie brunet ani nie supial sie na zajeciach praktycznych ani nie flirtowal tylko siedzial w biurze i zapomnial o bozym swiecie... Ale bardzo chetnie powroce do tematu flirtowani:P Pozdrawiam..

Gość Trzy grosze33
Witam. Jakiego flirtowania? Jak nie zaczniesz nazywać rzeczy po imieniu - to Cie kopne;p Miłego dnia....

Gość Trzy grosze33
Wirtualnie tez może byc ciekawie. Jednak na początku należy ustalic, że np. nigdy sie nie zobaczymy na zywo. Owszem - zdjęcie po jakims czasie, ale spotkanie NEVER;) Mozna sie tym fajnie bawić...ja jestem na tak:p Takie coś naszego, ukrytego....maile, sms-y...nigdy dzwonienie. Mozna to fajnie rozegrac. A Ty jak myslisz? ps. Tylko oczywiście trafić na "godnego" przeciwnika....marzenia:) No, chyba ze sie myle.

Wirtualnie to wspaniała zabawa słowem,wyobraźnią i fantazją jaką się ma w sobie...to niespełnione najdziksze rzadze...Tu nie trzeba miec hamulcow(choc ja kilka mam). Wirtualnie mozna sie uwodzic ....nieskonczenie;) Masz racje trzeba tylko ustalic kilka punktow takiego flirtowania;) Dobrac sie z osoba,ktorej taka forma wlasnie wystarcza;)

Gość Trzy grosze33
Zielona - szkoda, że ja tez wolę facetów:) Pasuje nam to samo zamieszanie;) Poczekajmy na odzew.... Trutututu-zaczynamy....podania mozna zostawiać:P Do potem.

Gość Trzy grosze33
Boją się;)

Gość Trzy grosze33
To fakt. Korzysci muszą byc namacalne:)

Gość Trzy grosze33
Topełe death:( Dzięki Zielona i Brunet...