Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niestety orgazmu brak

po jakim czasie i w jakim wieku dostałyscie po raz pierwszy orgazm???

Polecane posty

Gość niestety orgazmu brak

mam 23 lata uprawiam seks od 5 lat , mialam dwoch partnerow a jeszcze nigdy orgazmu , wogole , jakos nie odczuwam potrzeb i przyjemnosci , ponoc kolo 30 kobieta w pelni przezywa rozkosz ale czy jest szansa ze to sie zmieni? skoro teraz seks moglby dla mnie nie istniec? od pol roku jestem meżatku a moj mąż nniestety ma wielki temperament:(

Gość wstydliwa25
Ja tez uprawiam sex od 5 latek jak byłam ż mężem nigdy nie miałam orgazmu .Niestety nie zdążyłam nigdybo nasz sex trwał zawsze około2-5 min.Potem miałam kogoś przez jakieś 5 miesięcy.Fakt facet był w te klocki zajebisty ale jednak ja i tak w czase sexu zabawiałam sie paluszkiem wtedy zawsze doszam ,a bez tego no niestety.Sama niewiem czemu tak mam ;( ale Za to Facet był szczęśliwy bo gdy dostałam orgazm zwsze miałam wytrysk i był w niebowzięty :):)

Gość wstydliwa25
ale goniłam z tym pisaniem Sorki za błędy ;)

Gość możesz sobie te teorie między
bajki włożyć ja juz dawno po 30-stce i nic.

Gość askaska8
Ja miałam pierwszy orgazm jak mój mąż włożył mi penisa w tyłek a ja posuwałam się w tym czasie wibratorem - może dlatego że było ciasno, może dlatego że wyobraźnia zadziałała, może dlatego że ten w tyłku napierał na tego w cipce że bardziej do góry był skierowany.

Gość Niesmaczny zart
Latwiej jest doprowadzic kobiete do orgazmu w pozycji na pieska, gdyz wtedy penis ociera o girna czesc pochwy, tzw. punkt G.

Gość Bez kitu:)
Masturbowałam się pod kołdra mając 9 lat i dostałam go po jakiejś minucie:) Gdy miałam 11 od samego oglądania świerszczyka dostałam orgazmu, niestety teraz tak łatwo nie ma:)

Ja też uprawiam sex od kilku lat tyle, że ja odczuwam ogromną przyjemność podczas seksu i mam ochotę minimum raz dziennie ale nie mam orgazmów niestety:( ale wiem, że z tą ochotą nie było tak dobrze jak brałam tabletki anty ponieważ powodują spadek libido u mnie do 0 tak, że nic a nic nie miałam ochoty na sex. Więc jeśli bierzesz tabletki lub plastry to zastanów się czy nie warto byłoby odstawić je żeby sprawdzić czy one nie powodują u ciebie takiego libido.