Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jovikajovi.h

Proszę o poprawienie mojego przetłumaczenia

Polecane posty

Gość jovikajovi.h

Nie przepraszaj.Lubię to co piszesz.Cieszę się że masz tak satysfakcjonującą pracę. Ja też lubię swoją pracę, ale mam też dużo stresu. Codziennie jest dużo pacjentów. Przerwę mam tylko 5 minut na szybki posiłek. Zaraz wyślę tobie jakieś linki do moich ulubionych piosenek. Też mi coś wyślij. You sorry not me.I like your letters. Im glad that you have such a rewarding job. I also enjoy my work, but I have a lot of stress. Every day is a lot of patients. I have a break only 5 minutes for a quick meal. Soon I will send you some links to my favorite songs. Also send me something.

Gość ;;;;;;;;;;;;;;;;;;f
poprawię Dont worry me.-nie przepraszaj mnie reszta jest dobra

Gość dziunia112212
hahhahaha dont worry

Gość kolesdoj
No need to apologise

Gość sdfsdf
don't be sorry-pierwsze zdanie

Gość ojupohjoihoiu
don t apologize me . there are a lot of pateins every day . I will send you some links to my favorite songs soon ale soon moze byc chyba tez na poczatku . a na koncu send me something too czy cos

Gość kolesdoj
no need apologise. I like it that writing.Imglad you like it. I also like your work,but I am stresse.......

Gość jovikajovi.
dzięki Wam

Nie przepraszaj.Lubię to co piszesz.Cieszę się że masz tak satysfakcjonującą pracę. Ja też lubię swoją pracę, ale mam też dużo stresu. Codziennie jest dużo pacjentów. Przerwę mam tylko 5 minut na szybki posiłek. Zaraz wyślę tobie jakieś linki do moich ulubionych piosenek. Też mi coś wyślij. don't apologise .I like your letters. Im glad that you have such a rewarding job. I also enjoy my work, but I have a lot of stress. Everyday we've got a lot of patients. I have only 5 minutes of break for a quick meal. Soon I will send you some links to my favorite songs. send me something as well please.

Gość jovikajovi.
Dziękuję bardzo

Gość /............................/
Nie przepraszaj.Lubię to co piszesz.Cieszę się że masz tak satysfakcjonującą pracę. Ja też lubię swoją pracę, ale mam też dużo stresu. Codziennie jest dużo pacjentów. Przerwę mam tylko 5 minut na szybki posiłek. Zaraz wyślę tobie jakieś linki do moich ulubionych piosenek. Też mi coś wyślij. You sorry not me.I like your letters. Im glad that you have such a rewarding job. I also enjoy my work, but I have a lot of stress. Every day is a lot of patients. I have a break only 5 minutes for a quick meal. Soon I will send you some links to my favorite songs. Also send me something. 21:00 [zgłoś do usunięcia] ;;;;;;;;;;;;;;;;;;f --------------------------------------------------------------------------------------- Do not apologize.I like all you wrote me.I'm happy that you have work you like.I like my work too even that involves lots of stress.Each day I've lots of patients.I've only 5 minutes break enough for quick lunch.Soon I'll sent to you links for my favorites songs.Sent me back something too.

Gość aha i achh
ło rety!!!!! :D