Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gandalf Grey

Siwe wlosy :/ Wyrywać je czy nie ?Podobaja sie kobietom faceci z siwymi wlosami?

Polecane posty

Gość Gandalf Grey

Wyroslo mi ich ostatnio kilka na skroniach i wlasnie bardzo je widac, zwlaszcza polyskuja na sloncu i pod swiatlo... , a mam dopiero 3 dyszki , ciemne wlosy i to bardzo widac... . Czy jak bede je wyrywal to namnozy sie przez to ich wiecej ? tzn tych siwych wlosow ? wyrywac je czy nie ? Wolicie kobiety facetow z siwymi wlosami czy bez ?

Gość poczfara
nie ma potrzeby, mi sie taki jeden strasznie podoba, błyszczą mu pare siwych w czarnej czuprynie i na skroniach

Gość Gandalf Grey
tak uwazasz ? naprawde nie myslisz ze przez to juz jest stary i zaraz trzeba bedzie mu pileuchy zmieniac ?

Gość Gandalf Grey
albo cos w tym stylu ? ze juz sie starzeje tak szybko, 3 dyszki to troche wczesnie...

Gość poczfara
absolutnie nie mysle że stary

Gość erfwrfw
Jako kobieta zapewniam cię że nie podobają mi się faceci, którzy sobie zawracają głowę takimi duperelami. Mam nadzieję że nie rozlądasz się za farbami do włosów. :S

Gość Gandalf Grey
chyba zartujesz :) farby do wlosow ? nigdy w zyciu... , chcialem znac tylko wasza opinie kobietki, kiedys kilka wyrwalem , pozniej wlasnie przestalem je wyrywac, przyszlo mi do glowy ze moga sie rozmnozyc, a przez ostatni rok przybylo ich kilka i tak sie zastanawialem co uwazacie na temat siwych wlosow ?

Gość Gandalf Grey
z drugiej strony to nie sa duperele , to ze chce dobrze wygladac to chyba dobrze o mnie swiadczy ? bez przesady , zadne tam farbowania , a chyba kazdy chce mlodo wygladac ,a siwe wlosy postarzaja mimo wszystko, nawet jak z twarzy wyglada sie mlodo, to kilka siwych wlosow juz zmienia wszystko, chociaz to moze byc mylne, ktos mogl miec np maly wypadek i z tego powodu moglo pojawic sie kilka siwych wlosow...

Ja spotkałam w swoim życiu kilku dwudziestoparolatków, którzy byli cali siwi już. Po prostu takie geny. Bardzo mnie to kręci do dziś, nie wiem czemu, młody facet w siwymi włosami (na głowie hehe)

Gość gerede
mały wypadek? , jaki wypadek ? wypadek mały to był 9 miesięcy przed twoim urodzeniem

Gość Gandalf Grey
wlasnie tez mlodo wygladam ,nie na 3 dyszki, a te siwe wlosy... :/ , wiem ,ze niektorym kobietkom sie bardzo podobaja, a innym z kolei nie... w podstawowce kolega z klasy tez mial siwe wlosy , poprzetykana mial czupryne siwymi gesto , naprzemian z czarnymi, jakas mutacja ? cos tam sie pomylilo w barwniku wlosom, tak mysle ,ze dlatego w takim mlodym wieku, w pozniejszych latach- tak 2o kilka siwienie jest juz sprawa genetyki lub jakis nieszczesliwych wydarzen-wypadki itp...

nie pierdol gerede , mi od wypadku pojawilo sie wiecej siwych wlosow.przed wypadkiem przez 2 lata zaobserwowalem ich kilka doslownie, a po , wyroslo wiecej niz przez te dwa lata, w ciagu zaledwie kilku miesiecy, teraz juz sie tak nie mnoza cale szczescie

Gość PAULA000
Siwe włosy są strasznie sexi... Ale tylko nie kręcone siwe włosy:p