Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

papilotka

niech ktos mi pomoże

Polecane posty

rany tak na prawdę pierwszy raz będę się odchudzała i nie wiem co by tu wybrać, pomóżcie;)

Gość aj lalalaaaaa
mniej zarcia to nie bedziesz miała takiej tłustej doopy baleronie

Gość proponuję ci
dietę DUKANA. Ja na niej schudłam bez specjalnych wyżeczen i wysyłku fizycznego. Poczytaj w necie i spróbuj.

wlaśnie nie chciałabym ustalonych śniadań i tak dalej tylko na pozwolenie jedzenia produktów bez limitów, czy to obowiązuje w białkowej? Np kiedy jestem glodna to po prostu siegam bo chudy ser, jajko na twardo czy kawe bez cukru?

Gość proponuję ci
Musiałabyś sobie poszukac w necie i wtedy bys wiedziala wszystko co chcesz wiedziec. Ale dieta jest dosc prosta. Składa sie z 4 faz. Opiszę Ci je krótko. 1 faza to tzw. uderzeniowa i jesz wtedy tylko białko czyli np. jajka, chude iale sery, mieso pieczone bez tluszczu, ryby itp. Nie musisz sie ograniczac ilosciowo, ta faza trwa 3-10 dni w zaleznosci ile chcesz schudnac i szybko w tej fazie sie chudnie. 2 faza polega na naprzemiennym jedzeniu bialek (jednego dnia) i bialek wraz z warzywami (nast. dnia). I tak w kolko az dojdziesz do upragnionej wagi) W 3 fazie dochodzi ciemny chleb oraz makaron i ryz w okreslonych ilosciach. 1 dzien w tyg jest dniem proteinowym (je sie wtedy tylko bialka jak podczas 1 fazy). 2 razy w tyg mozesz zjesc co tylko chcesz (tzw krolewski posilek). To jest faza stabilizacji- po to abys nie przytyła. I w tej fazie juz sie nie chudnie. W 4 fazie jesz juz co chcesz caly czas. Tylko raz w tyg stosujesz dzien proteinowy. To wszystko tak pokrótce :) Poczytaj o szczególach i do dzieła. To dosc łatwa dieta wiec powinnas wytrwac. Zreszta w necie jest duzo przepisów wiec jadlospis moze byc naprawde urozmaicony. Powodzenia ;)

dziękuje bardzo, zależy mi tak na zrzuceniu dokładnie 5 kg, optycznie bedzie widac, troszke zleci mi z brzuszka, waze obecnie 59 kg przy wzroscie 169 cm, jeszcze ze 3 , 4 miesiace wazylam ok 63, a nic sie nie odchudzalam, moze to jakis stresik na studiach albo coś bo nadal utrzymuje taka wage... dziekuje jeszcze raz, mam nadzieje ze od jutra wszystko zaczne a mam dodatkowo przeogromny problem z ciaglym podjadaniem slodyczy, musze sobie az zrobic badania bo to nie do uwierzenia ile moge pochlonac :);/