Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

highhope

boje sie...

Polecane posty

Spoźnia mi sie okres.. co prawda dopeiro 2 dni ale od 4razy mam regularnie co 24/23 dni . Wiem,jestem panikara ale mam jakas dziwna zolta wydzieline o rybim zapachu. Jestem b. ostrozna , zawsze licze sobie dni pl i niepł .Zastanawiam sie czy przy zmianie prezerwatywy cos moglo przeniesc sie na dlonie. Wiem mam czekac... ale musialam to napisac , pomyslalm,ze to mi pomoze

Gość wier tar ka
na 100 procent jesteś w ciąży

Gość shazz
wiertarka nie strasz dziewczyny. przy zmianie prezerwatywy raczej nic nie powinno się przenieść, chociaż oczywiście istnieje taka możliwość. regularne miesiączki masz od niedawna, więc wcale nie muszą one już tak naprawdę być jak w zegarku, coś jeszcze może się spóźniać bądź przyspieszać :) najważniejsze to się nie stresować, bo stres ma ogromny wpływ na miesiączkę. wiem, że łatwo powiedzieć a trudniej zrobić, ale mówię z doświadczenia. raz mi się zdarzyło, że pękła gumka, ale na szczęście partner nie zdążył skończyć, okres mi się spóźniał chyba z 8-9 dni, mało nie dostałam zawału, ale wszystko dobrze się skończyło :)

Gość wier tar ka
na 100 procent jesteś w ciąży

no dzieki wielkie... raczej nei na 100% . Robilismy to w dni nie plodne , zawsze z prezerwatywa , nigdy nie pękla...