Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytam?

PROSZĘ BARDZO O ODP.!!! :(

Polecane posty

Gość Pytam?

Okres ostatnio dostałam 22 sierpnia ale to był w tym dniu bardzo bardzo skąpy w następnych dniach był już normalny trwał 7 dni zawsze tak mam . Teraz powinnam dostać okres.. a tu nic nie ma nie miałam stosunku z partnerem jedynie podczas wymiany tampona miałam na ręce przezroczystą wydzieline jego ... po 2 tyg .. strasznie mnie bolały jajniki i czułam gule w gardle ... następnie teraz przed okresem jakoś 5 dni nic mnie nie bolało .. teraz okres mi się spóźnia już 2 dni bo mam cykle regularne ... dziś mam strasznie nabrzmiałe piersi , obolałe , mam takie uczucie jak by mnie piekły, swędziały... sama nie wiem , ale wydzieliny nie mam z sutków .. . Temperatura w pochwie dziś była 36,7 ... cały czas mam wydzielinę taką mleczną , żółtawą ... Jestem bardzo zestresowana czy to nie ciąża czasem :( czy ktoś miał podobnie ? Bardzo proszę o odpowiedź ..

Gość aabcd3
podejzewam, ze przeziebiłas jajniki, piersi bola przed okresem, co do wydzielin to sie nie znam, sama mam podobne problemy, ale watpie bys mogła zajsc w ciaze w taki sposob, bo plemniki zyja bardzo krótko, jesli nie sa w organizmie. mysle ze powinnas zrobic sobie test ciazowy jesli sie boisz - to cie uspokoji i kosztuje niecale 10zl.

Gość Pytam?
nikt mi nie odpowie :(

Gość Pytam?
aabcd3 Dziękuję za odpowiedź , tylko że ja się strasznie boje zrobić ten test ...:( . ale jak w nocy dziś nie dostane to sobie zrobie...

Gość Pytam?
siusiorek tez mnie boli

Gość Pytam?
sorry podszyw ;/ ehh może ktoś jeszcze coś wie na ten temat lub umie mi coś doradzić ??

Gość aabcd3
tylko pamietaj, ze test musisz zrobic rano i to musi byc 1 mocz najlepiej jak siusniesz i mniejwiecej probka w srodku sikania jest najpewniejsza. powinno ci pomoc, nagrzanie w okolicach jajnikow, np, mozesz polozyc sobie na brzuch laptop, on wydaje cieblo, albo woreczek z ciepla woda, tylko nie goraca, bo jesli dostaniesz okres to goraca woda powoduje krwotok, w kazdym razie jezeli ogrzejesz sobie ta strefe, powinno byc lepiej, albo włóż sobie palucha i zobacz czy nie ma chociaz delikatnego sladu krwi, czasami tak jest ze okres juz masz ale nie widac tego powierzchownie.

Gość Pytam?
aha ok .. No ja sprawdzam co chwilkę ... ale "wkładam sobie patyczek , ten do czyszczenia uszów " i widać jedynie białą gęstą suchą taką substancje ... tzn .śluz ... a do tego jestem przeziębiona dziś .. i cały czas leże w łóżku ..

Gość Pytam?
czy moge tam włożyć sisiorka????