Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a kuku87

zaraz idę do wróżki... boję się

Polecane posty

Gość a kuku87

początkowo nie mogłam się doczekać tego dnia, ale teraz im bliżej wizyty, tym coraz bardziej zaczynam się bać :( już sama nie wiem, czy na pewno chcę tam pójść

Gość nie kumam tego kompletnie
a po chuj? ja ci moge za darmo powrozyc :classic_cool:

Gość a kuku87
bo mam problemy, z którymi nie potrafię sobie poradzić. Jestem zdesperowana już, dlatego postanowiłam pójść do wróżki. I pójdę, bo zaczynam wpadać w depresję. Ale boję się tego, co mi powie :(

Gość nie kumam tego kompletnie
a to może powiedz nam tu, my ci doradzimy?

Gość a kuku87
radziłam się na kafe już nie raz :( byłam nawet u psychologa. Problem nie tkwi we mnie, ale w sytuacji, w której się właśnie znajduję. Dlatego zdecydowałam się na wróżkę, moze mi powie, ze coś się zmieni na lepsze, że wyjdę na prostą... myślę, że bardzo by mi to pomogło, trzymałabym się wtedy jakiejś nadziei. Ale boję się, że powie mi coś złego. Chyba zaraz na wstępie jej powiem, że nie chcę słyszeć nic złego typu śmierć, wypadki, choroby. Pójdę do niej z konkretnym pytaniem i nie chcę wiedzieć nic więcej. A co do wróżki, to w mojej okolicy jest ona bardzo popularna, jest to starsza osoba, która broń Boże nie wyłudza kasy, może nawet powóżyć za darmo, jeśli ktoś nie ma pieniędzy. Moja koleżanka u niej była kilka lat temu i wszystko się sprawdziło, naprawdę WSZYSTKO :(

Gość na którą jestes umówiona?

Gość na którą jestes umówiona?
napisz nam jak była po powrocie sama bym sie przeszła ale byłam dwa razy w poznaniu i zle trafiłam

Gość a kuku87
idę do niej o 16. na którą jestes umówiona? - i jakie masz wrażenia? jak w ogóle wygląda taka wizyta?

Gość zimówka
a jakie chcesz jej zadac pytanie?

Gość a kuku87
jest ono związane z moją sytuacją, nie chcę go tutaj pisać. jak wrócę do domu, to może wejdę na kafe i napiszę w tym topiku jak było.

Gość na którą jesteś umówiona?
powiem ci ze nie za dobrze ja jestem osobą stanowczą pewna siebie ,jedynaczką spod znaku blizniat one wolą ludzi bardziej stonowanych od siebie ,takich nad którymi mają przewage ,do jednej sie spózniłam 10min mimo ze przeprosiłam na twarzy miała wymalowane jak ją to zdenerwowało , obydwie po rozłozeniu kart nazwały mnie w ten sam sposób ''złote dziecko'' i do teraz nie bardzo moge zrozumiec ich słów ,dlatego wybrałabym sie trzeci raz ale do takiej poleconej i dobrej która potrafi mówić o przeszłości

Gość Nie idź
to bardzo ryzykowne.............jesli jesteś wierząca nie idź!!!!!!!!!!

Gość a kuku87
czemu ryzykowne?

w pierwszej kolejności pytaj o przeszłość to ważne bo jak wróżka jest'' do dupy '' to moze tylko zametu w głowie narobić

Gość co się dziwisz złote dziecko
nie dość że jedynaczka to jeszcze bliźnięta to najbardziej paskudny i egoistyczny znak zodiaku, zapatrzona w siebie, megalomanka, "artystka ze spalonego teatru" kochasz przesadę, teatrealne gesty i wieczną adorację, bycie w centrum uwagi... nic dziwnego że nie wzbudzasz sympatii jeśli Twoja postawa życiowa to "mnie się wszystko należy"

Gość Nie idź
ponoć jest cienka nitka i może Ciebie coś złego spotkać

Gość Nie idź
ale sama zdecydujesz.......każdy za siebie odpowiada

''złote dziecko'' to osoba urodzona w czepku, taka której wszystko sie udaje na pstrykniecie palcami nie wypowiadaj sie jadem na mój temat skoro gówno wiesz

Gość a kuku87
Kiedyś byłam bardzo wierząca, ale ostatnio moja wiara bardzo osłabła. Do koscioła chodzę rzadko, nie modlę sie. Jednak przez wzgląd na moją dawną głęboką wiarę, czuję jakiś lęk przed wróżką. chyba gdzieś w głębi mnie odzywa się moje sumienie, że nie powinnam iść, że to nie jest dobre. Tyle, że moje problemy mnie już przytłaczają, już sama nie wiem jak z nimi walczyć. Modliłam się, ale to nic nie pomogło. Dlatego wpadłam na pomysł pójscia do wróżki.

Gość bez problemu .........
sprawdzona jest ta wrózka ? z polecenia czy przypadku?

Gość a kuku87
z polecenia. To jest jakaś stara babcia mieszkająca na wsi niedaleko mojego miasta. Stawia chyba karty. Bierze za to "co łaska", jak ktoś nie ma pieniędzy to i za darmo powróży. Dużo ludzi do niej jeździ, była m.in. moja koleżanka kilka lat temu. Wszystko się sprawdziło. A ta wróżka już na wstępie powiedziała jej coś o niej i jej przeszłości, co było prawdą, chociaż jej w ogóle nie znała.

Gość a kuku87
Jeśli by kogoś ciekawiła moja wizyta u wróżki, to... ostatecznie do niej nie pojechałam ;) Stchórzyłam. A byłam już w drodze, już nawet za miastem, ale ostatecznie zawróciłam. Stwierdziłam, że nie chcę wiedzieć co mnie czeka.

Gość to byla jedna z madrzejszych d
ecyzji, gratulation :-)

Gość smutna paula
Kiedyś byłam w sytuacji podbramkowej i powróżyłam sobie u wróżki Agaty mailowo i musze przyznać, ze bardzo mi pomogła http://wrozka-agata.blogspot.com polecam, aczkolwiek wiaodmo, ze zawsze trzeba miec też troche zdrowego rozumu i dystansu, nie mnije jednak, uważam, że warto.

bój się bój, lepiej zaufaj Bogu żywemu a nie zwracasz się do jakiś wróżbitów. Bóg potępia takie praktyki i osoby które pytają wróżek o swoją przyszłość

Gość gość
http://wrozbitapaulus.pl - zwracałam się do niego w paru sprawach związanych z miłością i wszystko się sprawdziło. Jak dla mnie wart polecenia.

Gość gość
Polecam http://ezowymiar.pl wszystkim, którzy mają życiowe problemy i nie wiedzą, jak sobie z nimi poradzić. Przyznam, że dzwoniłam nie mając większej nadziei na jakąkolwiek pomoc, ale jak widać czasem pomoc potrafi przyjść znikąd.

Gość gość
Tak, Pani Grażyna z http://wrozkagauri.pl to naprawdę dobra wróżka. Jedna z niewielu prawdziwych wróżek do których możesz zadzwonić. Jak dla mnie najlepsza.