Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KamilaUmieWszystko

Ładne?

Polecane posty

Gość mama kuby
Eleganckie, zadbane, normalna cena

Gość Cześć Kamila
Czy Twoje bose stópki były w tych butach ? Ja uwielbiam oglądać bose kobiece stopy. Jestem facetem, mam 39 lat.

Śmiem twierdzić, że klapki nie mogą być seksowne :D Klapiąca kobieta jest według mnie aseksualna i kojarzy mi się z zaniedbaną kurą domową.

Nieprawda Perwersjo, klapki są jak najbardziej sexy. Pod warunkiem że są odpowiednio dobrane rozmiarem i tęgością stopy. No i obcas. Perwersjo, znam "kury domowe", które w kuchni pokazują się nie tylko w papuciach :P

Gość Normalnie_napalony
Wiocha jak się patrzy niech kupują z dopłat

Po kuchni to ja zazwyczaj latam boso :D I napisałam-zaniedbana kura domowa-i o taką mi tylko chodziło :) Ja jednak pozostanę przy różnych bucikach zapinanych na pasek :)

Acha, i może jeszcze pasek wokół kostki? Trzeba miec ekstra zgrabne nogi, żeby się w takim trzewiku godnie prezentować.

Nieeee! Takie z paskiem wokół kostki to ja miałam ostatni raz na studniówce :D Wieeeeki temu :D Na lato sandałki z paskiem okalającym piętę z tyłu i z przodu na stopie pasek, zapinany z boku. A tak generalnie to klasyczne szpliki. W ostateczności do długiego latania po mieście albo na szybkie wyjście na zakupy balerinki :)

i vice versa pani najmądrzejsza. Tak Cię postrzegam jak na to zasługujesz (swoimi wypowiedziami, a może wypocinami)

Gość paskudne jak nic
tandetne na kilometr widać że to buciki za 20 zł

O jeny, jeny :) (Moją reakcję można zobaczyć w stopce :) ) Widzę świete oburzenie :) jakie to miłe :) Uwielbiam ludzi, którzy obrażają się za prawdę :) Szukaj kolejnego linka bazarowych, infantylnych buciczków, bo poprzednie dostarczyły mi zbyt małej dawki smiechu :) Perw, może se zagrame? :)

Brzydkie buty.... kokardzeczki, cekineczki, swiecidelka ... i jeszcze zlote. To juz wyszlo z mody i sezonu tez :D Te zlote z Paris? Nie wierze:)

Generalnie koło dupy mi lata co piszesz na tym zatęchłym forum. W sumie jest to dla ciebie idealne miejsce.

Gość stigma
TANDETA.

Poczekaj Terencjo (po nicku stwierdzam, ze ejsteś fanem włoskiego obuwia z krokodylej skóry i obficie nażelowanych włosów, misternie zaczesanych na żel :), ) jestem mistrzynią w płakaniu na zawołanie. Jeszcze chwilka i zaleję się łzami głośno przy tym wyjąc :) Skoro kafe jest takie "zatęchłe" to czemu tu jestes? Czyzby był to i Twój poziom intelektualny? :) A może poszukiwanie porady w sprawie problemów z erekcją? Hej Kwiatku :) 🌻

Misternie zaczesanych do tyłu. Och ja głupia, niemyśląca :) Idę nałożyć do koryta, ale wrócę chyba :) Buziaky :D

Vero słodka jak gorczyca, toż to mój alternatywny login. Jeden z wielu. Teraz to ja placze ze smiechu :D HAHAHAHAHAHAHAHA... włosy na żel :D :D :D :D :D :D