Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamil muzyk

Kto lubi Pearl Jam? :)

Polecane posty

Gość ale z was pustaki kobitki
Polska muzyka bedzie w ciemnje dupie przez nastepne 100 lat jak wszysyc zatrzymaja sie an Dzemie ( z calym szacunkiem to był kiedys neizły band) czy KUlcie . Ludzie mamy rok 2010 a nie 1991

Gość Kamil muzyk
A ja Wam powiem, że lubię też Iron Maiden, Kiss, ACDC, ostatnio poznałem też Smashing Pumpkins, zespół który w latach popularności Nirvany i Pearl Jam wcale nie stał gorzej :)

Kamil muzyk- wowo dobrze ze w ogle pozanłęs dynie. to co teraz wyczunia pan Billy reakzywaujac band to nieprozumienie troche

Kamil, powiedz, ile Ty masz lat? :) Sugar kane, no ja kiedyś złapałam bakcyla Comy, po ich pierwszej płycie, i teraz już wybaczę im wszystko, co nagrają :D Ale z Was pustaki - a Twoim zdaniem które nowe polskie zespoły "rokują"?

Oczywiście ogromnym uczuciem darzę również AC/DC. Jakby mój tato zauważył, że o nich zapomniałam, obraziłby się na śmierć :-D A z nowszych zespołów - the sounds, wspomniany antony, cocorosie, editors, franz ferdinand, kings of leon, mgmt i jeszcze długo by wymieniać :-) O, nawet znalazłam w pamięci POLSKI NOWY DOBRY zespół - dick4dick. Ich power na koncercie jest nie do pobicia ;-)

Gość Kamil muzyk
Ja pisze nie o tym co będzie, tylko o tym co było, nie wierzę że czasy świetności polskiej muzyki wrócą - o ile takie były

Kamil muzyk- smiem tweirdzioc ze Smashing pumpkins najbardziej rozwineli sie muzycznie , peral jam lubie ale w gruncie rzeczy nie ejst to wazny zespo obecnie , od tak właczyc sobie moge ale bez przesady. nirvana nie sitnieje, a co sadzisz o foof fighters w takim razie fanie nirvany

sugar_kane- dick4dick to jajcarze- jesli ich lubisz sprwadz koniecznie np. Psychocukier albo Tymon Tymanski & The Tranzistor. Ostatnio wyzcaiłem , ze perkusista D4D jest były bebniarz Cool KIds Of Death

Gość Kamil muzyk
Hehe a ile mi dasz?:) wg mnie mało który zespół reaktywowany działa potem dobrze, Aerosmith już nie istnieją z drugiej strony lepiej żeby się nie reaktywowali, bo szkoda niszczyć legendę

Gość Kamil muzyk
Foo Fighters? Moim zdaniem zrobili parę dobrych piosenek - najlepszą jest Everlong, w całych latach '90 ta mogę śmiało uznać za jedną z wiodących, poza tym foo fighters to komercyjny zespół

Gość Kamil muzyk
Myślę, że może nagród mają więcej i sukcesów, ale mamy teraz inne czasy, Nirvana to klasyka grunge'a

Gość dziadekWładek
muzyka rockowa genaralnie ejst wtórna do bólu :) tak jak metal skonczył sie na KILL'EM ALL tak rock skonczył sie na OK Computer strzałka

Gość Kamil muzyk
Poza tym lubię the offspring, killers'ów (chociaż ich pierwsza płyta jak dla mnie była tylko dobra)coldplay, ogólnie dużo jest sporo dobrych zespołów z nurtu britpopu, moja ulubioną piosenka jest Bittersweet symphony The verve :)

Gość dumdumdum
the hives fajne grali na openerze, az sie wokalista wywalił z tych emocji :D

No właśnie ze mną jest taki problem, że koncerty - owszem, bardzo chętnie, ale festiwale, brud i spanie w namiotach to juz stanowczo nie dla mnie :-D I nic nie poradzę, próbowałam się przemóc i zwiewałam szybciej niż przyjechałam

Gość dumdumdum
jak to aerosmith mają sie reaktywować, przeciez oni niedawno grali w pradze:O

Gość Kamil muzyk
Sugar_kane - co sądzisz o muzyce do losing my religion? Wg mnie fantastyczna :)

Gość Kamil muzyk
Wokalista aerosmith oficjalnie podał do wiadomości że zespół nie istnieje już:) chociaż to nie znaczy że nie muszą już koncerty dawać najwyraźniej:)

Gość dumdumdum
mieli kłopoty, ale już są razem, rozwodu nigdy nie bylo, była tylko separacja - tak, mówię o aerosmith:P

Gość dumdumdum
a co powiecie o alice in chains? ja ich uwielbiam :classic_cool: sugar, kazdy lubi co innego ,ja tam moge się ubrudzić i zmarznąc w nocy, byle towarzystwo dopisało:D

Gość Kamil muzyk
Tak mówię o REM :) cała płyta Alice in chains dirt jest dobra:)

Nie przepadam za REM, gdy ich słucham mam całkowity brak uczuć - ani mnie ziębią, ani grzeją :-)

Gość dumdumdum
dobrze trafiłam:P ale teraz juz ide, miłego rozmawiania;]

Gość Kamil muzyk
A ja właśnie ich lubię, teraz sobie słucham np nickelback,ale takich spokojniejszych kawałków:)