Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dudka83

wózek wielofunkcyjny dla dziecka

Polecane posty

Gość dudka83

Hej Kobietki!!! Przybieram się do kupna wózka dla mojegho synka i chciałam zasięgnąć porady. W sklepach jest ogromny wybór ale nie chciałabym wydawać pieniedzy w ciemno a ostatnio znalazłam ogłoszenie: wózek i fotelik i zastanawiam się czy ta firma jest godna polecenia i czy cena tez jest w porządku? Możecie mi doradzić: akcesoria-dzieciece.hiperogloszenia.pl/wozki/ogloszenie/134297-wozek-wielofunkcyjny-tako-jumper-fotelik-samochodowy-oferta/

Gość doswiadczonamama
beznadziejny wozke, kolos, ciezki itd. Kup spacerowke z mozliwoscia zalozenia gondoli itd. Naprawde bedzie lekko i wygodnie. Nie bardzo pamietam, ale chyba z graco takie sa.

Gość doswiadczonamama
na pewno chicco takie oferuje

Gość ciezarowkaa25
wszystko zalezy gdzie mieszkasz - na wsi czy w mieście - w domu czy w bloku i kiedy rodzisz - to na zime lepsze sa inne koła niż na lato i na wieś inne niż na miasto.. ja kupie tako bo ma wielskie skrętne pompowane koła idealne na zime a że jest wielki to mi nie przeszkadza bo mieszkam w domu i niemusze go dźwigać w bloku na jakieś piętro

Ja mam jumpera x i jestem zadowolona. Wkurza mnie tylko mały koszyk na zakupy ale ostatnio doszłam do wniosku, że z jednej strony to dobrze bo moja bratowa ma wózek bebetto magnum i tam jest duży koszyk, a że ona ładuje do niego mnóstwo rzeczy, tak więc wózek ma 2 miesiące i już się rozlatuje :O Denerwują mnie też trochę pasy w spacerówce ale do wytrzymania :) Każdy wózek ma jakieś wady :)

Ja się zastanawiam nad xladerem xa , na allegro zestaw można upolować za 1600zł. Chodził mi też po głowie chicco bo jest szybki do rozebrania i zajmuje mało miejsca ale tak jak dziewczyny wyżej napisały nie każdy wózek nadaje się na dany teren. Ja akurat potrzebuję solidniejszego bo mieszkam na wsi i chicco odpadł w przedbiegach...

Gość Zocha_32
Ja się zastanawiam nad wielofunkcyjnym wózkiem orbit baby g2. Podobno bardzo łatwo się go składa, jedną ręką a to dla mnie jest ważne ponieważ często muszę organizować się sama. Dodatkowo wózek ten ma płozy więc będę miała od razu bujaczek więc dodatkowy zakup mi odejdzie.

Gość gość
Kup origami

Gość gość
NIE kupuj wózka takiego, że masz spacerówkę, a do niej tylko miękki wkład dla maluszka.. kup normalny wózek głęboko -spacerowy, gdzie osobno będzie sztywna gondola, i osobno spacerówka. Maluszek powinien mieć wygodną, obszerną sztywną gondolę. Polecam wózek babyactive ballerina... duże pompowane koła, metalowy duży kosz, rączka ustawiana w wielu pozycjach, możliwość montowania wózka przodem lub tyłem do kierunku jazdy.. Wózek bardzo łatwo się prowadzi, gondola ma podnoszone oparcie, można ją również szybko złożyć do transportu. spacerówka ma oddzielną budkę (tak fajnie zrobioną, że gdy dziecko już siedzi, a np. zaczyna niespodziewanie padać, albo zrywa się jakiś silny wiatr, to można ją zaciągnąć aż na nózki dziecka. Wózek świetny, sprawdza się na każdej nawierzchni ( po równiej to idealnie się prowadzi, a na wertepach spisuje się znakomicie). Nie zamieniłabym go na żaden inny.

Gość kasandra33
ja mam Graco Symbio w wersji 3 w 1 i jestem bardzo zadowolona. Niewiele waży, lekko, przyjemnie sie go prowadzi no ja jestem bardzo zadowolona. Najlepiej wybrać się do sklepu i pooglądać wózki, pojeździć nimi bo to zawsze pomaga w wyborze...ja jestem z naszego Symbio zadowolona bo jest praktyczny bardzo i ma fajne pompowane koła i sprężynowe zawieszenie

A my chyba zdecydujemy się na Bebetto Luca, przekonala mnie spora ilość pozytywnych opinii innych mam, na żywo pięknie się prezentuje i wydaje się być łatwy w prowadzeniu.

Gość gość
Ja długo szukałam wózka, który spełniłby wszystkie wymagania:) W końcu zdecydowalam się na ARTE ALU 3x3 firmy ADBOR, wózek z gondola, spacerówką i fotelikiem,nie musiałam później kupować drugiego wózka spacerowego. Bardzo fajny, lekki,łatwo się czysci,bez problemu można zapakować do samochodu,swobodnie się prowadzi i cena przystępna.

gościu, gdzie kupiłaś ten wózek? na allegro? też się nad nim zastanawiałam, ale jakoś boję się kupić wózek przez allegro (w razie ew. reklamacji itp.)

Gość gość
Tak, przez allegro, prosto od producenta, dają 12 miesięcy gwarancji.

Gość gość
ja mam 3w1 x lander xq, uzywany, wyczailam na tablicy za 600 zl, normalnie kosztowal 2500zl...jestem z nieo br zadowolona

Gość lubiętruskawki
ja mam Maxi Cosi Mura 3 i Quinny Buzz 3 oba są swietne polecam tylko niestety nie tanie :D

Gość lilaster
wózek passo 3w1

Gość Mayra29
właśnie mi w sklepach polecają passo i też się zastanawiam, o tym graco symbio też wiele pozytywnych opinii usłyszałam, ale jest kosmiczna różnica w cenie..

Gość gość
autorko jak masz kase to kup nowy, jak nie masz to sprobuj poszukac uzywany, zaplacisz plowe mniej

Gość gość
ja mam wózek zipp adbor, polecam

Gość gajanka
A nasza rodzinka ma od roczku Symbio i też polecamy