Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość franka78654

Co sadzicie o ubraniach z tesco?? FF i cherokee

Polecane posty

Gość franka78654

jak w temacie. Macie cos tej marki?

Gość ja miałam skarpety FF
po dwukrotnym założeniu były dziurawe

Gość franka78654
Ja mialam problem z dzinsami. Kazde w kroku mi sie przecieraly. Kupilam cherokee dzinsy rurki. I tyle razy je pralam. I nic. Kolor i grubosc materialu ciagle ta sama.

Gość ale z was pustaki kobitki
FF nie kupuje wygladaj tragicznie. co do Cheerokee to miałem keidys kurtke bardzo tania i jakosciowo w maire OK

Gość czy zdarza wam się kupować w s
spoko jakościowo, mam dwie czy trzy podkoszulki i są naprawdę dobre.

Gość franka78654
Mam kilka pizamek. Wszystkie sa takie seksi jak twoja;))

piękne ciuszki zawsze jak je widze w tesco to obiecuje sobie kupic takie jak bede miec wiecej kasy, poki co stać mnie jedynie na ubrania z lidla :(

Gość franka78654
Teraz sa promocje w tesco. Sama kupilam spodenki na kant krotkie z paseczkiem za 14,70!!!!!!!!! W sobote dokladnie. Sa piekne

Gość franka78654
Podbijam

Gość drobny_mak niezlaoaj
pokaz fotke

Gość cdxcwdefwfd
ja wczoraj sobie kupila torebke z FF, najbardziej mi sie podoba ze wszystkich jakie wogole mialam...takiej wlasnie szukalam

Gość franka78654
??

Ja kupuję i to nie jest dla mnie ani powód do wstydu ani do odcinania metek :) W Anglii ludzie normalnie kupują tam ciuszki i tyle :) Jakość i wzornictwo są identyczne jak w HM i C&A, a cena - dużo niższa :) Mam jeansy za 50 zł jakieś na promocji kupione, mają rok i kolor wciąż taki sam, zero przetarć, czarne dalej - a jeansy za 200 zł markowe po pół roku są sprane i szare :o Sukienki letnie kupowałam, podkoszulki, spodenki, bieliznę - i naprawdę wszystko się dobrze trzyma :) Snobami się nie przejmuję, jestem lepiej ubrana niż koleżanki które uznają tylko HM i NY i Croppa itd :) Nie zawsze drożej znaczy z klasą i tyle :) Najczęściej się pakuję w auto ok. północy i jadę, nie ma ludzi, nie ma kolejek, święty spokój i mogę wtedy wziąć do przymierzalni tonę ciuchów :P

Gość dgfdsguzfgdg
Tez uwielbiam:)) A przeceny?????miodzio;p Czasem z 29 na 8 zl czy 60 na 16;p

Gość jakaja2486
ja niedawno kupilam tam tweedowy plaszczyk. jest super.niegdzie nie moglam znalesc porzadnego jakosciowo. w h&m szmaty, reserved jak z materialu do scierek podlogowych a reszta szkoda gadac. nigdy wczesniej oprocz pizamek nie kupowalam nic w tesco, ale ta kurteczka to naprawde udany zakup. i jeszcze o 100 zl tansza niz te szmaty w pozostalych sklepach

ja kupiłam płaszcz w zeszłym roku, ale i w tym sezonie będzie akurat...jestem zadowolona :)

Gość MalaMissska
Ja tez uwielbiam;p

Ja dwa tyg temu kupilam w Tesco czarny plaszczyk przeceniony z 120 zl na 35 zl :PTakiego plaszczyka szukalam od dluzszego czasu i trafilam na taki wlasnie tam :)Dla dzieci sa tam fajne rzeczy i niedrogie.Polecam :)