Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciągle boję się

Jak wybrnąć z tej sytuacji?

Polecane posty

Wiem co o mnie pomyślicie, ale... Pod koniec tygodnia mam rozmowę kwalifikacyjną. Nigdy nie pracowałam, więc będę pierwszy raz na takiej rozmowie. Moim problemem jest to, że kompletnie, w ogóle nie wierzę w siebie. Boję się ludzi... I nie chcę dostać tej pracy. Nie chcę w ogóle jechać na tę rozmowę. Zgodziłam się tylko po to, żeby mieć święty spokój w domu. Tylko co teraz powiedzieć rodzicom, żeby mi uwierzyli? :O Nie mogę się tam pokazać, bo wiem, że strach mnie albo sparaliżuje albo będę się cała trzęsła...

Gość DUŻE LITERY ;D
a za co będziesz żyć ???????????!? idż do terapeuty i zawalcz o siebie!

Gość a moze rozpedz sie i walnij ba
sluchaj, jedz i olej cala te rozmowe, tzn totalnie sie wyluzuj i wmawiaj sobie: i tak mnie nie przyjma. z takim nastawieniem na pewno nie dostaniesz roboty, aczkolwiek moze stac sie zupelnie odwrotnie. chcialabym abys tam pojechala z psychologicznego punktu widzenia :-)

Idź tam, choćby po to żeby wiedzieć jak wygląda taka rozmowa :) Myślę, że nawet jak Cię nie przyjmą to będzie dla Ciebie ciekawe doświadczenie. Wydaje mi się, że tego potrzebujesz tym bardziej jeśli masz taką niską samoocenę.