Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zoskaXxX

ale on ma głos..a komercja i tak robi karierę..

Polecane posty

boze ta honej-sronej to ..bez komantarza po prostu..niech schudnie najpierw. a co do chłopaka to chwyta glosem za serce ❤️

Gość tre5y
o matko CUDOWNIE spiewa!!!! WOW jestem pod niesamowitym wrażeniem!!

Gość może on tż sie wybije ale
obawiam sie ze sukces go zepsuje :( Na razie jest świetny m.in dlatego,że jest taki skromny

Gość werryt
opanuj się mała czarna [klepie z liścia po pysku i wylewa kubek zimnej wody] :D Piotr jest genialny!!! Wyobrażacie sobie co by było gdyby Chylińska nie wychwyciła jego głosu gdy śpiewał w duecie? Foremniakowa po 1 piosence z tą dziewczyną orzekła że talentu to ona tam nie widzi (ja oczywiście też pomyślałam że głupio śpiewają nic specjalnego itd) Agnieszce wielkie dzięki że podsunęła pomysł zaśpiewania osobno, chłopak ma głos poprostu doskonały, zmysłowy, czarujący. I jest mega przystojniachą :)

werryt oczywiście twoje zabiegi nic nie pomogły ;):classic_cool: i nie przywołuj nawet tych scenariuszy z horroru bo naprawdę jak sobie pomyślę, co mogło sie stać, gdyby Chylińskiej tam nie było to się oblewam potem zimnym :O:D I szczerze to z głębokim wstydem muszę powiedzieć, że ja tez w duecie nie dostrzegłam nic fantastycznego, chociaz podobało mi się i krzyżyk Chylińskiej mnie zdziwił (Foremniakowej nie, bo ona jest... dziwna :D) Zgadzam się z tobą, czarujący, ciepły, zmysłowy, głęboki itd itd ahh ❤️ poproszę następny kubeł ;)

Gość serek wiejski0000
jestem pewna ze nie zrobi kariery pomimo ze jest genialny , co z Anią Gogolą ktora tez byla genialna. O takich ludziach chciala bym slyszec ich plyty wlaczac i sluchac ich tworczosci a nie komercji jak muzyka feela ,gosi andrzejewicz czy innych ;/;/ trzymam za niego kciuki