Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maxi100

Sex - Fotki, opisy, opinie

Polecane posty

Gość Maxi100

tak wiec zaczynam, nie robilem jakos ostatnio zdjec mojego penisa ali Cip-ki mojej dziewczyny ani jak sie walimy, tak wiec moze maly opis ostatniego stosunku. ogolnie jestesmy bardzo zboczeni :) lubimy uprawiac seks ale z glowa i umiarem... ostatnio np bylismy sobie na spacerku w lesie-parku idziemy idziemy, i moja laska nagle staje i mowi ze juz nie robilismy tego z 1,5 tyg a ja mowie no racja. poszlismy za jakis krzak, ona sie pyta co robimy.. ja mowie ze nie wiem a ona wlozyla mi reke do majtek i zaczela sie bawic moim kutaskiem, nagle kucznela i sciagna mi majty do kolan i zaczela mi robic lache, ktos szedl wiec podciaglem gacie i poszlismy do domu, tak wgl to rozmiary mojego to 19cm dlugosci i 13,5 w obwodzie (w wzwodzie) nom i siedzimy w domu ona mowi ze chce sie jeb-ac to ja mowie tto chodz to sie zabawimy, czasem mamy takie dni ze chodzimy nago po domu, mieszkamy w prywatnym... wiec zaczelem lizac jej pipke, potem coraz glebiej wkladalem jej jezyk w pochwe i piescilem lechtaczke, lubi to... potem ona robila mi loda, potem zesmy poszli sie myc, mamy spora wanne. ogolnie troche zesmy sie podgolili bo ostatnim razem golilismy sie 3 miesiace temu, ogolnie nie golimy nigdy calkiem, tylko troszeczke, ja mojej zrobilem taki paseczek na cip-ce a ona mi nie golila bo powiedziala ze lubi jak moje zwloski laskocza ja po cip-ce, nom i ogolnie potem zaczelismy kontynuowac, ona powiedziala ze chce tak bardzo ostro zebym ja wyjebal, roznie to robiy, delikatnie, czasem rzniecie, ale ona chciala ostro bo dlugo si nie jebalismy, nom wiec znowu obciagla mi laske bo juz opadla a ja cipke sobie polizalem, i zlorzylem jej w pipke i bardzo mocno dopychalem i bardzo szybko ona sie darla, ooo tak! chce mocno! punkt G i te sprawy :) bylo fajnie bo dlugo sie nei walilismy, jak jej zlozylem i zaczelem walic i po chwili poczulem sluz na penisie to tak fajnie bylo ahh... tak jezdzil jak po masle, jeszcze ona mi zrobila laske, i lubie jak duzo slinki do tego uzywa potem ona mi jeszcze troche polizala i spuscilem sie na jej cyce... DAWAC FOTY ! OPISY, OPINIE JAK WY LUBICIE itd...

Gość Maxi100
alter ego MaxiKazz ?

Gość Maxi100
no to sie wypowiadajcie!

Gość pseudomin
uprawiałeś sex z głową? :O