Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda20Magda

CZY TO CIĄŻA ?? CZY MOGŁAM TAK ZAJŚĆ W CIĄŻE??

Polecane posty

Gość Magda20Magda

2 dni temu kochałam się z moim chłopakiem, był to 1 dzien po okresie! mam dni nie plodne i nie mam wogule sluzu tylko mam tak baaardzo sucho ! byl to stosunek przerywany , nie skonczyl we mnie tylko pare sekund gdy wyszedl ze mnie! czy jest szansa ze bede w ciazy?? mam 20 lat wiec dla mie na dziecko troche zawczesnie...

Gość Magda20Magda
ja się serio pytam prosze nie wyzywajcie mnie odrazu... czy jest tu ktos powazny kto moze mi pomuc??

Gość Najarana
Sądze że jest nie możliwe:)) nie panikuj:)) zobaczysz ze wszystko bedzie ok:)

Gość Boże, dziewczyno
jak nie chcesz dziecka,to po kiego grzyba się nie zabezpieczasz?? Stosunek przerywany to nie zabezpieczenie...

Gość stosunek przerywany
u mnie działa od 3 lat

Gość zamiast sie..wiadomo co
zainwestuj w słownik!!! koszmar!!! i niby 20 lat masz? nie wiem, w kanałach ciepłowniczych przebywałaś do tej pory???

Gość pastafarianka reaktywacja
Prowokacja, albo idiotka.

Gość uuuuuu
u mnie dziala od 2lat

Gość stosunek przerywany
a jak przestanie działać to nie będę rozpaczac

Gość lalalalalalajkhghgfjhfg
"u mnie działa od 3 lat" a od 5 jestem bezplodna,co? :P

Gość stosunek przerywany
prowokacja albo idiotka ALBO TO I TO

Gość Boże, dziewczyno
no sorry, ale jak ktoś nie chce mieć dziecka a stosuje jedynie stosunek przerywany to dla mnie jest niepoważne.

Gość Magda20Magda
wiem ze to nie powazne juz tak nie zrobie ale odpiszcie mi serio czy jest jakas mozliwosc?? prosze was

Gość Magda20Magda
wiem ze to nie powazne juz tak nie zrobie ale odpiszcie mi serio czy jest jakas mozliwosc?? prosze was

Gość 56445345345545646
jest taka mozliwosc, przed wytryskiem z penisa wydostaje sie wydzielina, tam sa plemniki, mniej niz w spermie ale jednak a dzien po okresie tez nie gwarantuje nieplodnosci, jestes mloda pewnie masz nieregularne cykle i wtedy nawet podczas okresu mozna zajsc w ciaze

Gość aquariuss
Teoretycznie jest możliwe i praktycznie również. Stosunek przerywany jest bardzo ryzykowny, potwierdzają to moi znajomi co zaliczyli tak wpadówę :) Najlepiej przerytwany z kondonem, wtedy masz 100%, chociaż zaraz się posypią ludzie co zaszli tak w ciążę... ... jednak już wiem dlaczego tak myślą :)

Gość Magda20Magda
ale nie mam sluzu plodnego mam tak sucho wcale nie mam sluzu, cykle mam co 32 dni regularne!! a ja obserwuje sluzy wiec teraz mam takj sucho!! w dni plodne mam baaaardzo mokroo... to jets taka mozliwosc??

Gość mniaammmmmiiii
TAK I MASZ 6CIO RACZKI , PO TYM ZE PRZERYWANY STWIERDZAM ZE 4 CHŁOPCÓW I 2 DZIEWCZYNKI A ZE ZARAZ PO OKRESIE TO BYŁO TO NA 100% 2 Z NICH BĘDZIE MIAŁA ZEZA 3 SKOLIOZE A 1 SIĘ GARBATE URODZI ... KRETYNKA

Gość DiscoDiva
spokojnie, nie ma takiej możliwości :) mnie i mojemu facetowi kiedyś pękła gumka, nie skończył we mnie na szczęście, a jak to zobaczył to z przerażenia wstrzymał mu się wytrysk :D tez byłam dzień po okresie, ale wiadomo dni niepłodne i nic nie było :)

Gość Ja nie rozumiem jednej
Możliwe jest, choć szanse niewielkie. Stosunek przerywany to nie jest dobra metoda. Prezerwatywy to jednak pewniejsza antykoncepcja. I mnie osobiście dziwi, jak to niektórzy piszą, że tak pękają. Ja się tak zabezpieczam od 5 lat i jest wszystko OK. Ani razu nam nie pękła, a preferujemy nie tylko łagodny seks ;) Aha no i też prowadzę kalendarzyk i w dni płodne mój facet nie kończy w środku.

Gość żaden dzielnicowy z pauką
stosunki przerywane, a potem oziębłe mohery, nadają się tylko do pilnowania krzyża i bujania jaj biskupowi.