Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BoMiSiEcHcE

Co najczesciej lubia mowic wasi nauczyciele? Maja jakies swoje powiedzonka?

Polecane posty

Gość BoMiSiEcHcE

Moja babka od fizyki caly czas mowi "podjedź no do tablicy" :D

a moja od fizyki zwykla mawiac - prosze jako wstep do kazdej wypowiedzi: prosze usiadzcie, prosze strona 58 cw. 2 prosze jakubczyk do tabluicy prosze rozwayz to zadanie prosze do odpowiedzi prosze kaczmarek, prosze......:):)

Gość rdg
Miałam w klasie dwóch chłopaków, którzy siedzieli razem, jeden nazywał się Brzozowski drugi Topolski i babka z historii pytając ich o coś zawsze mówiła: "no co tam w lesie szumi..???" ;)

plus minus nie da się tego przeskoczyć... zawsze to powtarzała taka od chemii chociaż to zupełnie bez sensu

Gość shazz
najlepsze teksty miała moja nauczycielka rosyjskiego w szkole średniej, kiedyś je nawet spisywaliśmy do zeszytu, który gdzieś się niestety zapodział. -stragan z pietruszką sobie założył i za rok chce willę budować -jak nikt wam lekcji nie odwoła to sobie sami odwołacie -twoja książka leżała przez weekend nietknięta jak ten zmarły na cmentarzu -ty już lepiej milcz bo mnie czarna rozpacz ogarnia jak dukasz te literki ale żeby to było śmieszne, to trzeba było być w klasie na jej lekcjach :D facet od niemieckiego "wer ist menie Tasche" co lekcja, a ta jego torba leżała zawsze na wprost niego :P z kolei na studiach mieliśmy takiego wykładowcę, ogólnie bardzo mądry facet, ale buc straszny przy okazji, on często mówił jak się ktoś spóźnił na zajęcia "a ty skąd, od Giertycha czy z parady równości?"

Gość shazz
rdg dobre :D

Gdyby przesiadywał tu jakiś mój uczeń, zapewne zadedykowałby mi "Quiet please!". ;) Moja historyca z LO używała słow "tak" jako wstępu do wszystkiego, rozwinięcia czegokolwiek, puentę czy też przerywnik. Do dziś pamiętam, jak liczyliśmy w skupieniu każde jej "tak" i na przerwie porównywaliśmy wyniki ;)

Gość wiesniara pelna para
ja juz czasy szkolne mam dawno za sobą :P

Gość AnUlKa___123
nasza babcia chemia zawsze jak ktoś podchodził do tablicy i miał coś pisać i pisał to choćby 20 cm od brzegu to ta mówiła że pisanie od środka tablicy to pierwsza oznaka debilizmu. A historyk z liceum gdy wywoływał do odpowiedzi i ktoś od razu mówił że nie umie to ten wpisując do dziennika nd mówił sobie niedoszła bądź niedoszedł.

hahha smieszne te wasze historyjki:)) ja jeszcze pamietam jak nasz profesorek (od gramatyki opisowej -studiowalam anglistyke) opowiadal ze bedac na studiach nigdy nie chcial wychodzic z kolegami bo wiecznie siedzial z nosem w slowniku ang-pol pol-ang. i jego koledzy raz przyszli do niego i mowia : no chodz -nie -no dlaczego nie? - bo w angielskim zawsze jest jakies gowno do grzebania w.:):):)

Gość pan od biologii
kto ostatni siada ten pierwszy odpowiada :)

Gość piszcie wiecej
uwielbiam takie tematy o belfrach :)

Gość fizykaa
"spokojnie jak na wojnie"

Gość 59874163239
Moja pytała - co się czaisz jak czajnik?

Gość Łoooo Boże....
- Zimno mi panie profesorze. - To się przytul do kaloryfera on Cię zaspokoi.

Gość ja ja no i ja
moja babka od matematyki: "laska do tablicy"