Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakiJedenFacetttt

Czy informatyk...

Polecane posty

Gość ja mieszkalam z takim
7lat,nieporadny,niezaradny,bylam spodniami w zwiazku,kochany,czuly to fakt,ale domator,nudziarz i tylko komp i granie ...bylismy zbyt mlodzi ale jak dojrzelismy to roznice nas oddalily az do rozstania.To tylko moje doswiadczenie,nie wszyscy pewnie sa tacy:)

Gość programowac mozna na kartce
podszyw sie zaczernil?

Gość mailer daemon
I pakować..zipem też można na kartce(rozpisuje się takie allgorytmy i wyniki w tabelkach) ;) z prof Bogdanem W.(bardzo fajny facet) robiliśmy różne zadania na zajęciach ;)teoria pozwala zrozumieć praktykę"jak to działa" nie wrzucajcie wszystkich do jednego worka ;) są jeszcze graficy i projektanci systemów- inżynieria oprogramowania(nie mylić z pracowitymi klepaczami-programistami);) na marginesie znam kilka księgowych i nie są nudni bardzo fajne osoby ;) coś mi się wydaje ,że jak piszecie o takich jak my ćwoki i nudziarze to przemawiają przez was kompleksy(nie wolno ludzi osądzać po zawodzie w każdym znajdzie się nudziarz i cham )może to dlatego ,że koledzy napisali maturę z matmy na 5? może desperatki i pustaki,które szukają jelenia coby zarabiał nieźle na całą rodzinę i nie miał nawet czasu na wypominanie?ale chętnie by żyły z owoców pracy swoich mężów/facetów.

Gość dajcie spokój powtarzacie się
który to temat czy dobra partia ,że flanelowa koszula ? ktoś mu problem albo mu się nie chciało uczyć

Gość odbiornik techniczny gazu
wasza sprawa co robicie :P patrzycie na zawód wykonywany czy na człowieka ?w każdym zawodzie trafiają się różni ludzie

Gość dsbbal
Będziesz miała autorko chorego na Alzheimera starca w wieku 35 lat!-jestem informatykiem.