Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milkaa88

Czy czułyście, że godzina ZERO się zbliża?

Polecane posty

Miałyście jakieś przeczucie, ze to już, że niedługo akcja się zacznie? Tak mnie to tylko ciekawi, ja mam termin za 9 dni i już o niczym innym nie myśle:)

ja urodzilam w terminie w 40tyg odeszly mi wody wieczorem a urodzilam Nadusie w nocy hehe takze ja nic takiego nie czolam wczesniej ale jak juz wody mi odeszly to poczulam jakby cos sie wemnie otworzyla fajne uczucie :) a potem chlup i wody poszly hehe :)

Gość o kurka wodna
Ja dzień przed porodem poczułam straszny spokój . Wiedziałam już że jestem gotowa ale też przestałam o porodzie myśleć . Umówiłam się z mężem na randkę :P , zrobiłam sobie spa , a w nocy zaczęłam rodzić he he

JA dzisiaj sie obudziłam jakoś o 8.00 i tak dziwnie mi było ,miałam jakieś takie przeczucie, że dzisiaj się zacznie, ale nic się nie dzieje, poz tym że troche mnie brzuch boli i krzyż, zaraz pójdę i wezme kompiel, dla relaksu, zeby za bardzo o porodzie nie myśleć, bo tylko to mi w głowie siedzi.

Gość co to jest kompiel???????????
:O

Gość to jest takie coś co się
bierze dla relaxu! Przecież autorka wyjaśniła :P Czytać nie umiesz? :P

Ja czułam, kilka razy dziennie czułam w podbrzuszu jakbym miała zaraz okres dostac. Tak przez 5min pobolewalo po czym przechodziło. Zaczęłam tak sie czuc w sobote. Najpierw co kilka godzin, potm coraz cześciej i mocniej bolało. Z kilku godzin zrobiło sie co 10 min, pojechałam w czwartek w nocy na porodowke, a srode o 18 miałam juz core w swoich ramionach :)

Ja po prostu musiałąm urodzić w terminie ;) I tak jak było przewidziane 25 zaczeła się akcja a 25 na świecie pojawił się bobas;)

Gość bystra laska
tak czulam potworny bol i tak jakby mi cos peklo w brzuchu a potem krew sie lala normalnie pod cisnieniem mialam odklejenie lozyska tydzien przed porodem i peknieta macice w miejscu gdzie mialam szew po poprzednim porodzie (cc) musiano mi przetaczac krew a potem odjebala mi szajba

Milkaa dzień się jeszcze nie skończył ;) jeszcze wszytko może się zacząć! tym bardziej jeśli weźmiesz kąpiel :) ciepło może spowodować ze wszystko ustanie, albo akcja sie rozwinie. jesli Ci nie przejdzie ten ból brzuszka i krzyża to całkiem możliwe że się zaczęło :)

właśnie dzisiaj w nocy nie spalam 3 godiny bo miłam skurcze które potem ustały, a promieniowały aż na uda... No to zobaczymy jak to będzie dzisiaj w nocy :)

o kurcze nie zauwazyłam daty :( o kąpieli pisałaś wczoraj. czyli przeczucie Cię myliło ;) pzred pierwszym porodem calą noc chopdzioął na siku dosłaownie co godzinę, a po ostatniej wizycie poczułam takie jakby ukucie i plusk wody odeszły :) natomiast drugi poród zaczął się regularnymi skurczami na ktg i pojechałam do szpitala. dla mnie to było zwykłe przeciąganie się dziecka, ale jednak babka kaząła mi jechac na porodówkę. no to pojechałam! :)

no przeczucie mnie myliło, a ma nadzieje że nie każda noc będzie tak wyglądać i że następna zakończy się prawidłowymi skurczami:)