Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sztilerkaa

Czy na facetow dziala cisza?

Polecane posty

Gość sztilerkaa

Jak w temacie.

Gość Ja mam krótkie włosy
Tak, działa. :/

Gość sztilerkaa
Poznalam pewnego faceta.Po 1 sptakniu czulam ze nasz kontakt sie zmiejszyl.Ze zaczla mnie olewa.nasze kontakty sa mnijsze. Pisal ale nie tak jak wczesniej.Wiec ja sie ie odzywam do niego od soboty.A on pisze.Jak nie na gg to sms.A ja twardo nie odpisze.

Gość działa działa działa
:D Królestwo za spokój :P tak bym to ujął..... :P

Gość Gladiusss
A dlaczego nie odpsiujesz? Nie przypadl Ci do gustu, urazil Cie swoim zachowaniem? Jestem facetem i napisze z wlasnycch obserwacji idoswiadczenia, ze nic tak nie kurza faceta jak ignorancja ze strony kobiety. Jesli chcesz go wkurzyc, to jestes na dobrej drodze.

Jak facet sie odzywa, pisze, próbuje nawiązać kontakt a Ty nie odpiszesz to wiesz co się stanie? Za dwa dni zamiast słów pośle w Twoją stronę... śliczny strumień żółtawej cieczy spod podbrzusza. Pytanie będzie brzmiało: - Dlaczego on mnie olał? Przecież chciałam go jedynie trochę przytrzymać i pokokietować? Co robić? Pomóżcie! :)

kazdy chyba jest inny, na mnie osobiscie cisza dziala tak jakby kobieta mi powiedziała "nie chce mi się z tobą gadać" , a moje męskie ego nie pozwala pierwszemu inicjować kontaktów.

Ignoracja to jedno a nie gadanie to drugie.Im mniej gadam tym lepiej mi w związku.Mój mąż jest konkretny do bólu,jemu wystarczy krótkie pytanie,krótka odpowiedźA ja tokuję :D temat rozebrany na cząstki pierwsze,z lewej,z prawej,z przodu,z tyłu.A jego szlag trafia!

Gość sztilerkaa
Olaewal mnie.Jak widzial na gg to sie chowal.Pisalam sms nie odpisywal.To jest nie fair.Wylacza wieczorem telefon.

Gość sztilerkaa
Pojawil sie na gg.I zow to samo.1 sie dodzywa a potem co 5 minut odpowiedz.Przegiecie.

Musisz sobie wyznaczyć granicę,gdzie jest narzucanie się a gdzie strzelasz focha

Gość sztilerkaa
I te jefgo zachowanie mnie denerwuje. Odzywa sie 1 na gg a potem nic nie pisze.To nie jest normalne zachowanie. I co ja mam z nim zrobic? Olac bo to nie ma sensu.

Gość działa dziła działa
"zamknij się i ssij" ;)

Gość sztilerkaa
up.

Gość głupia maryśka
co was tak irytuje w strzelaniu foszków?

Gość coz to za dziecinada
Na faceta zakochanego dzialasz Ty, a cisza- bynajmniej. Skoro musisz sie uciekac do jakis pseudoforteli, to znaczy, ze on ma Cie gdzies.

Gość ile jestescie razem
i ile macie lat