Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ninet46

czuję że...

Polecane posty

Gość ninet46

czuję że moje życie upływa i nic lepszego już mnie nie spotka też macie czasem takie uczucie?

nie chociaż nie znoszę zimy i jesień to czas oczekiwania na te cholerną zimę, co nie przyprawia mnie o radosny zawrót głowy do tego gardło mnie boli i czuję, że będę chora, a tego nie znoszę ale ogólnie - po zimie będzie wiosna, po chorobie będę zdrowa, będzie dobrze ;)

Gość ninet46
ja właśnie jesienią i zimą czuje sie bardzo przygnębiona nie wiem czemu, może to wina pogody :)

Gość mam tytuł mgr
A ja lubię jesień :D Można pospacerować w parku, zrobić ludzika z kasztanów i żołędzi, bzyknąć się z moim facetem podczas grzybobrania... :classic_cool:

Gość ffffgjjjj
Ewa gardło cie boli boo ciągniesz druta z połykiem a jaja obijają ci sie az po migdałach

na dzisiaj juz będzie koniec moich wypowiedzi, powsinogo, czyli juz sobie nie popiszesz a do autorki - to normalne, że jesień przygnębia, przyroda umiera, słońca coraz mniej, dni coraz krótsze, zimno, mokro, paskudnie te kilka dni ładnej pogody niestety nie moga wynagrodzić pasudztwa jesieni i zimy oczywiście pocieszam się, że jesienią są ładne liście, kolorowe drzewa, dużo dobrych owoców i warzyw itp. - trochę na siłe, ale lepsze to, niż nic ninet, masz prawo czuć się kiepsko, mieć gorsze dni - to nic strasznego to minie i jeszcze będzie pięknie i jeszcze świat nas zadziwi :)

Gość tak na dobrą sprawę
sądzę że do bzykania w lesie tytuł magistra nie jest konieczny.