Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madziaalena

Reanimacja wieloryba, czyli wielkie odchudzanie czas zacząć

Polecane posty

Pomimo, że temat zabawny, to sprawa nie jest taka miła... Mam 23 lata, jestem w stałym związku, czuję się kochana i doceniana... Stanęłam dziś na wadze i co? Przy 165 cm wzrostu - 90 kg !!!! MASAKRA Dobijając się jeszcze bardziej wzięłam centymetr: Obwód pasa: 95 cm Obwód bioder: 118 cm Obwód uda: 65 cm Obwód pod biustem: 101 cm Obwód w biuście: 113 cm Obwód w ramieniu: 37 cm Płakać się chcę... Czyli wróciłam do punktu wyjścia... jest to efekt jojo sprzed 3 lat, gdy doszłam do wagi 70. Tak tak, zapuściłam się... i jest to tylko moja wina... i może trochę mojego lubego, który mnie dokarmia ;p to co? od jutra mówię STOP węglowodanom i słodyczom.. dziś wieczór już seria brzuszków... z powodu zakwasów z wczorajszego biegania po korcie nic więcej nie mogę zrobić.. muszę coś zrobić z sobą, błagam ludzie dodajcie mi siły, bo nie chcę o moich zmaganiach mówić w domu... Dam radę!

Gość życzę ci powodzenia
i wytrwałości:-) Nagrodą będzie zdrowie i ładny wygląd, a na dodatek świadomość, że to TY jesteś panią siebie, a nie twój żołądek:-) Trzymam kciuki:-)

Madzialena, hej, to masz tak jak ja, ja tez mam 165cm i ta sama waga :-) bedzie dobrze, nie wolno tylko zbaczac z raz obranego kierunku :-)

" [zgłoś do usunięcia] madziaalena Pompek to ja niestety nie umiem.. ale brzuszki, przysiady, skręty... życie jest piękne" Nawet jakbyś tych pompek sobie nie zaaplikowała ale reszte robviiła codziennie to i tak powinnaś schudnąć:classic_cool:.I jaką byś miała kondycję po takiej diecie:D.A po roku to już prawie jak pudzian:D.

dzień uważam za udany... ćwiczyłam ładnie i z jedzeniem się pilnowałam... i przede wszystkim ze słodyczami.. i nie skusiły mnie nawet orzeszki w czasie seansu filmowego - ja miałam marcheweczkę tak więc, dziś jestem z siebie dumna :)

o taak.. bieganko - 10 min - na razie więcej nie daję rady przysiady - przez 3 min brzuszki - 5 serii po 30 :-)

Generalnie to mogę być z siebie zadowolona :) Ładnie nie jem węglowodanów i słodyczy.. chociaż dziś zjadłam Big Milka, ale lody przyśpieszają metabolizm... Dużo ruchu... Nie jem po 19.00 Nie ważyłam się od poniedziałku.. będę ważyć się dopiero w poniedziałek :) Jutro mój brat ma urodziny i ma zamawiać pizzę - oj ciężko będzie, ale mój cel to 1 kawałek pizzy. Takie założenie jest dobre i rozsądne oraz osiągalne. Chyba lepiej założyć coś realnego i to zrobić niż marzyć bezsensu o czymś nierealnym :) a w niedzielę jet impreza rodzinna... ciasta, torty, sałatki, mięso... mrraaauuu, aż się boję.. ale mam nadzieję, że dam rady.. już na niedzielę umówiłam się na wycieczkę rowerową, więc optymistycznie :) Wydaję mi się, że za mało piję.. muszę więcej wody pić...

ok, może nie było tak jak zakładałam, że tylko 1 kawałek.. ale były dwa.. po prostu było 6 rodzaju pizz i inaczej nie mogłam ;-p no cóż... nie jest tak tragicznie.. nie od razu Rzym zbudowali...

Po tygodniu: waga: 90 kg -> 87 kg Obwód pasa: 95 cm -> 94 cm Obwód bioder: 118 cm -> 116 cm Obwód uda: 65 cm -> 65 cm Obwód pod biustem: 101 cm ->100 cm Obwód w biuście: 113 cm -> 109 cm (coś podejrzane, może ostatnio się źle zmierzyłam?!) Obwód w ramieniu: 37 cm - 37 cm nie jest źle..