Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wierze

NIE WIERZE W SWOJĄ ATRAKCYJNOŚĆ.....

Polecane posty

Gość nie wierze

Hej, Mam 22 lata. Mam problem: Nie wierze w swoją atrakcyjność i przystojność. Moja była dziewczyna i jej koleżanki i nie tylko one mówią, że jestem bardzo przystojny i atrakcyjny... Jestem wysokim brunetem.... Ale ja jakoś im nie wierze, nie umiem jakoś tego przyjąć do wiadamośći... przez to moja pewność siebie jeste taka sobie i mam problemy z poderwaniem/poznaniem dziewczyny... POMÓŻCIE!!!!

Gość barabarabab
skoro nie wierzysz w swoja atrakcyjnosc to pewnie to prawda w koncu masz lustro

Gość nie wierze
jak mi sie ktos podoba to chętnie łykam spermę :classic_cool:

Gość nie wierze
że co prawda? umiesz czytać i pisać jełopie?

Gość piczkaxxxxxxxxx
zas temat załozyles

Łeee prowokacja:P Facet BARDZO PRZYSTOJNY, którego obsypują z każdej strony komplementami nie wierzy w swoją atrakcyjność?:D W narcyza to może i bym uwierzyła ha ha ale w nieśmiałego, zgarbionego, wstydliwego chłopca nie bardzo:P

Gość barabarabab
jak juz to jełopko, chlopie jak masz problem z niska samoocena to idz do psychologa

Gość nie wierze
no nie wierze w swoją przystojność...nic na to jak narazie nie poradze...

Gość barabarabab
i jeszcze dodam ze nie dosyc ze brzydki to jeszcze tepy! ty czytaj ze zrozumieniem.

Gość nie wierze
z kultura jest jak najbardziej okej... wróćmy do tematu

Gość nie wierze
napewno jestem od Ciebie ładniejszy hahahah

Tutaj chłopie nikt Ci nie pomoże!;) Jeżeli Twojej samooceny nie podniosły komplementy, piękne słówka i zachwyty nad Twoją urodą, no to sory. Chyba zostaje psycholog, bo ja tu się dopatruję jakiegoś głębszego problemu, np. przykre dzieciństwo, zbyt wymagający rodzice i niedocenianie przez bliskich...:P

Gość barabarabab
i w ogole to co my mamy ci poradzic, temat jest tak glupi ze az smieszny. jak chcesz zeby ktos cie zapewnil o twojej atrakcyjnosci to daj fote. prawda jest tez taka ze nawet jak bedzie ci stado modelek mowilo ze jestes przystojny i atrakcyjny to ty i tak w to nie uwierzysz bo masz niska samoocene!

Gość barabarabab
to chyba jakies provo albo jakis czub

Gość annnn.
Mam podobny problem, tylko jestem kobietą i psycholog nie pomoże. Powodzenia. ann.

Gość nie wierze
wiem że głupi i śmieszny temat... i wiem że mam niską samoocene I WŁASNIE NIE WIEM JAK SIĘ TEGO POZBYĆ !!! wiem, że może mi duużo osob mówić komplementy a ja i tak w to nie uwierze

Gość barabarabab
no to po co zalozyles ten temat jesli o tym wszystkim wiesz, w internecie znajdziesz b. duzo artykulow na temat niskiej samooceny. moja np. jest ponizej zera i nic z tym nie robie, ale musze zaczac bo to mnie dobija. rodzice mnie tak gnebili w dziecinstwie zreszta teraz tez powtarzaja ze jestem do niczego, blogoslawiony dzien w ktorym sie stad wyprowadze! masz tu poczytaj sobie, moze to ci cos da http://www.cukrzycaazdrowie.pl/Files/file/12/Samoocena.pdf