Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kucharka od 7 boleści

Czy można robić przetwory ze słodzikiem zamiast cukru?

Polecane posty

Gość kucharka od 7 boleści

Takie, które sie pasteryzuje. Jesli zamiast cukru dam słodzik dla diabetyków, to wyjdzie, czy schrzanię?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ja upiekłam ciasto
i ten biszkopt dostał raka :(

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kucharka od 7 boleści
Jezus Maria!!! :( Co to znaczy "dostał raka"????

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×