Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zostanę_bezczelnym_gnojkiem

O kobiety nie warto się starać

Polecane posty

Gość zostanę_bezczelnym_gnojkiem

Jestem już za bardzo zmęczony tym wszystkim. Im bardziej się staram tym większego kopa dostaję. Nie tak miało być. Mam już dosyć zmarnowanego czasu i nerwów. Życie pewnie chce napisać inny scenariusz niż ja. Szkoda moich starań bo zawsze jest tak samo. Po chuj mi zasady , których mnie nauczono. Lepiej być gnojkiem.

Gość SZToA
masz racje... doskonale rozumiem twoj problem bo mam to samo zawsze kiedy sie staram i mi zaczyna zalezec TO DOSTAJE KOPA a potem cierpie.. juz 2x moje wielkie milosci mnie rzuciły, trace nadzieje ze kiedy kolwiek jakas kobieta sie we mnie zakocha

"Szkoda moich starań bo zawsze jest tak samo . Po ch*j mi zasady , których mnie nauczono. Lepiej być gnojkiem." jasne, skoncz sie piescic i zostan raperem!

Gość szkoda wielka
wielka szkoda ze na zadnego z was nigdy nie trafilam tylko na samycxh chamow

Gość cos wam powiem
Skoro doszliście do takich mało inteligentnych wnioskó to znaczy ze jesteście kretynami i te laski to czuły i dlatego was olały.

Gość hgfghfghfgh
generalnie macie racje wiekszosc kobiet taka jest ale co zrobicie gdy traficie na normalna z zasadami. Nie generalizujcie

Gość na pewno jest tak
jesteś nierozgarnięty i wybierasz niewłaściwe kobiety dlatego pretensje miej do siebie a nie do wszytskich kobiet

Gość ewelinka:)
a moim zdaniem to jet nie dopasowanie sie. Kobiety narzekaja na facetów że olewaja ch i widze ze odwrotnie jest tak jest. wiec kwestia znalezienia laski która jest ok i która jest dobra i pokazuje iz jej zależy. No i bajeczka wyznaje zasade ,, jaki ty do mnie taka ja do ciebie" jesli facet jest gnuj to i taj ja sie zachowuje , jeśli jest kochany i mnie szanuje to miłości mu nie zabraknie przy mnie. jest diuzo fajnych lasek ale trzeba szukać niestety czasami mówi sie ,, że to juz gatunki które powymierały, że teraz pelno pustuch i cięzkich lasek, ale tak jest z facetami czasami znajdziesz pod samym nose a czasami trzeba sie naszukac i troche to trwa!