Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zostanę_bezczelnym_gnojkiem

im więcej wyda na mnie pieniędzy tym bardziej mu zależy - tak myslicie

Polecane posty

Takie jest współczesne rozumowanie kobiet. Im więcej wyda na mnie pieniędzy tym bardziej mu zależy , a jak nie chce wydawać to mu już nie zależy. Współczesne kobiety to potrafią tylko brać , a same umieją dać niewiele. Facet ma umieć wszystko , dobrze zarabiać , obdarowywać prezentami , zapraszać na kolacje itd. A kobiety co ? Nawet domem nie umieją się zająć. Właściwie one nic nie potrafią. Nawet w łóżku leżą jak kłody , są leniwe i czekają aż to facet będzie się nimi zajmował. Potrafią jeszcze jedno - leżeć na kanapie i pachnieć kosmetykami , które kupił oczywiście facet w prezencie.

Gość kevin321
90% tego co namazałeś to prawda

Gość kevin321
Kobiety chca bysmy w każdej sytuacji sobie poradzili alko kto jest w stanie sobie poradzić dosłownie w kazdej sytuacji pytam sie no kurwaaaaaaaaaa ktooooo!?????????

Nikt :P Ale widzisz my kobiety możemy powiedzieć, że wszyscy mężczyźni to chamy i świnie ale jednak nie wszyscy :P tak samo jak nie wszystkie kobiety sa takie jak piszecie :P

Kobiety miejcie trochę honoru i przyznajcie się do tego.

Gość shazz
dużo z tego co napisałeś to prawda, ale... są też takie kobiety, choć w skrajnej mniejszości, które nie pozwalają facetowi płacić za siebie, nie przyjmują od niego prezentów, a w łóżku nie leżą jak kłody. ja osobiście należę właśnie do tej kategorii, jak gdzieś wychodzę z facetem pierwsza wyciągam portfel, na co od razu są fochy z jego strony, że mu męskość odbieram hahaha :P a ja po prostu nie życzę sobie sytuacji, w której będę miała jakiś dług wobec niego. nie jestem majętna, więc i na jakieś ekstra prezenty dla niego sobie pozwolić też nie mogę, więc jak mam mu pozwalać żeby coś mi kupował, jeśli mam małe szanse na rewanż? w moim przekonaniu to nie wypada po prostu. albo każdy płaci za siebie albo robimy to na zmianę, jeśli już dłużej z kimś się spotykam :)

Gość anikaaaaa
niekoniecznie jest tak.... miałes chyba złe doswiadczenie z kobietami! Sa i takie które oczekuja wszystkiego od mężczyzny ale nie wartosci amterialnych. Dla mie facet musi byc zarazdny, opiekuńczy i pomysłowy. PO cholere mi kosmetyki i cos tam jeszcze/ a JAK GO NIE BEDZIE TO DO KOGO JA SIE PRZYTULE CO?

Gość chamiskooooooooooooooo
Wy bezczelni gnoje tutaj na kafeteri wypierdalać.

Tak więc same widzicie. Czy wy kobiety zasługujecie na szacunek ? Myslę że nie.

Tak tylko wyłowić te 10 % z tłumu jest bardzo trudno. Nie każdy jest rybakiem z wieloletnim stażem i wielkimi sieciami.

zostane beszczelnym gnojkiem-miej troche honoru i przyznaj ze nalezysz do tego procentu mezczyzn ktorzy sa chammai, prostakAMI BRUDASAMI I PIJACZYNAMI I ZDRAJCAMI

a no wlasnie -czyli jednak przyznajsz ze nie wswzystkie sa takie. cos ci powiem to ze masz takie zdanie o kobietach swiadczy zle tylko o tobie. jak facet ma jaja tio nie pozowoli zadnej kobiecie wejsc sobie na glowe i potrafi dzialas tak ze beda sie kolo niego krecic same wartosciowe dziewczyny. taka prawda

A co to ja kurwa rycerz jestem , że mam mieć honor ?

nie sadze ,żeby świadczyło to źle o Nim...opinia założona być może na własnych powtarzających się doświadczeniach .my tez nie mamy najlepszego zdania o mężczyznach czy jak kto woli facetach..

Wy natomiast uważacie się za księżniczki wokół których należy tańczyć , rozpieszczać a jak nie to sobie szukacie innego , lepszego.

niestety to prawda..większość z nas tak uważa, nawet jeśli na księżniczki nie wyglądają

Jakbyście nie zauważyły faceci to nie maszyny też mają uczucia , ale wy to macie w dupie.

gotje ---> więc nie dziw się , że dużo facetów woli nie wiązać się z kobietami

i dlatego ,że je mają te 90 % to wykorzystuje.....w myśl zasady: wziąć jak najwięcej a nie daj biorąc

nie dziwię się...z podobnego powodu te 10% kobiet nie chce się wiązać z 90% mężczyzn

"jak facet ma jaja tio nie pozowoli zadnej kobiecie wejsc sobie na glowe i potrafi dzialas tak ze beda sie kolo niego krecic same wartosciowe dziewczyny. taka prawda" Amen "Wy natomiast uważacie się za księżniczki wokół których należy tańczyć , rozpieszczać a jak nie to sobie szukacie innego , lepszego" - kobiety zachowują się dokładnie tak, jak im się na to pozwala....

Mało_stanowczy ---> jak im się nie pozwala to się buntują i odchodzą w pizdu.