Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydki1986334

dlaczego brzydki chłopak ma gorzej??

Polecane posty

Gość brzydki1986334

kurcze czemu tak jest ze brzydki chłopak ma zawsze gorzej wżyciu.Wyśmiewają sie znas, patrzą sie nas dziwnie.Mam 24 lata niemam dziwczyny nawet niemam kolegów(miałem ale zawsze jak znimi byłem wyśmiewali sie ze mnie) niewytrzymałem wolałem chodzic sam niż słuchać ich.Teraz nawet nigdzie niechodze.Teraz dziewczyny patrzą tylko na wygląd nieobchodzi ich jaki jest człowiek w wśrodku, wiem ze są dziewczyny kturych nieobchodzi wygląd zewnętrzny ale ejst ich mało.Dbam o siebie chodze do fryzjera , do kosmetyczki itd ale co z tego. Brzydki chłopak jest tak isam jak inny. Boje sie nawet podejśc do jakiejś dziewczyny bo boje sie jak ona zareaguje na mój widok.Przystojny chłopak podejdzie uśmiechnie sie zacznie gadać a brzydki podejci eto ona popatrzy sie pośmieje i pójdzie. tak to jest z brzydkim chłopakiem

Gość Po prostu szczera
Chłopak ma nie być ładny tylko pewny siebie.

Dokladnie, pewnosc siebie. Jezeli do tego posiada jescze urode, to dziewczyny beda sie o niego zabijac

To co robią twoi koledzy i zagadnięte dziewczyny to świadczy o nich nie o tobie.Musisz sam siebie przekonać że jesteś wartościowym człowiekiem a wtedy i inni się przekonają.Wyobraż sobie dwóch facetów: 1-pewny siebie i uśmiechnięty 2-smutny i lękliwy Którym chciał byś być,wybór jest chyba prosty!

jak będzie tak obsesyjnie myślał o swoim wyglądzie, to napewno nikgoo nie znajdziesz. Facet powinien być pewny siebie, a nie taka zakompleksiona cipka :P

Gość jutriokli
sonia poka cycki albo cipke :D

Gość do brzydki1986334
Jak widać po twoim stylu i pisowni nie tylko jesteś brzydki, ale i niewiarygodnie głupi. Qrwa skończyłeś chociaż szkołę podstawową? Bo sądząc po bykach jakie walisz chyba nie...