Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jatkaa29

Bank nie chce mi dać karty kredytowej - dlaczego??

Polecane posty

Gość jatkaa29

Żaden bank nie chce mi wydac karty kredytowej, złożyłam już kilkanaście wniosków po rożnych bankach. Pracuję na umowe o pracę od ośmiu miesięcy, na czas nieokreslony, zarobki netto ponad 2000zł, więc czemu nie chcą dać???!!! Nie podają tez konkretnych powodów swoich decyzji. Miał ktoś podobną sytuację?

Gość warząchiew
nieee nie wierze! do mnei dzwonia i proszą zebym wziełą karte kredytową! :D:D ale nie chce, po co mi :P

Gość marcin 17lat
bo jesteś dziewicą

a jakie masz wydatki i ile osob mieszka z Toba? Masz jakies kredyty? to wszystko jest brane pod uwage..a nie tylko zarobki

Gość jatkaa29
Jeden kredyt na 3 lata, rata po ok. 300zł mieszkam z rodzicami, wiec nie wydaje zbyt wiele "na zycie", na utrzymanie się.

Gość jatkaa29
Moja koleżanka zarabia mniej, bo około 1800zl netto i karte bez problemu dostala a tez ma kredyt do splacania, moze chodzi o staż pracy?? ale jakie to ma znaczenie jeśli jest to umowa na czas nieokreslony... ie rozumiem tego a nikt nawet nie dal mi odpowiedzi dlaczego tak jest.

Gość jatkaa29
a czy na wydanie karty może mieć wpływ to, że mój mąż jest czarnoskóry?

Gość Fafinette
w banku się zapytaj dlaczego nie chcą ci wydać, a nie nas, kretynko... my nie jesteśmy bankiem wydającym karty. wypierdalaj do banku w podskokach🖐️

Gość kalina z wolina nanana
może nie masz konta w banku? Jeśli masz proponuje u siebie w banku złożyć wniosek. Pamietaj że to co powiesz jest brane pod uwagę wiec przy pytaniu o kwote na wydatki stałe proponuje podać kwotę minimalną bo ona pomniejsza naszą zdolność. Jest jeszcze możliwość bycia w biku bądz w bigu co powoduje automatycznie dyskwalifikacje, a przyczyn jest wiele np. opuźnienie spłaty raty kredytu o którym mówiłaś wcześniej

Gość jatkaa29
Nie nie nie... nic z tych rzeczy. Aaaaaaaa na marne tu szukać odpowiedzi... Ok, dzięki. Mniejsza ztym.

Gość odpowiem ......
jak nie chcą ? mój syn jak skończył 18 lat założył sobie konto w banku nie ma stałego dochodu od czasu do czasu wpłaca tam jakieś kwoty i od razu dostał kartę

jatka --> ogolnie rozchodzi sie zebys kase wydawala bo po to jest ta karta zebys wziela kredyt i potem nie oddala w terminie i oddawala z procentem ale byla wyplacalna. wiec im wiecej masz transakcji bankowych tym lepiej. jak oszczedzasz i nie wydajesz to im sie nie oplaca ci dawac karty. po za tym najpierw bierzesz karte debetowa i oni w ten sposob patrza jak sie nia poslugujesz. duzo by wymieniac. niektore firmy wcisna ci karte za kazda cene, ale one maja wysoki procent. wiem bo sie tym zajmowalam profesjonalnie.

Gość raz77
Mogą być setki powodów :) Proponuję jednak żebyś skontaktowała się z doradcą kredytowym np tym http://www.strzylak.pl/ . Doradzi Ci odpowiedni bank i ofertę :)