Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buheeeeeeeeeee

dziwne? ogłoszenie pracę...

Polecane posty

Gość buheeeeeeeeeee
tez to znalazłam. jakis kolekcjoner fotek moze?

Gość revanol
może tak, może nie - najniebezpieczniejsze jest kolekcjonowanie prywatnych danych poza tym facet może mówić, że sekretarkę już znalazł, a teraz ma stanowisko kochanki do obsadzenia :)

Gość buheeeeeeeeeee
jakie ciulasy daja te ogłoszenia :O wysłałam cv pod adres mailowy i przyszła automatyczna odpoiwedz zebym wyslala smsa na numer 92505 w celu potwierdzenia złozenia aplikacji. sprawdzilam ten numer w googlach i to numer na ten chory narodowy test zdrowia. sms za 3 dychy

Gość revanol
zgłosiłam to ogłoszenie do portalu za naruszenie znaku firmowego

Gość buheeeeeeeeeee
hehehee:D i dobrzeee

Gość rdkdesign
sensowne ogłoszenia zamieszczane są na serwisie, który poświęcony głównie jest zagadnieniu ogłoszeń nastawiony na region WROCŁAWIA http://www.ogloszeniawroclaw.com.pl a co więcej portale ogłoszeniowe powstają w celu umożliwienia mieszkańcom konkretnego regionu, w tym przypadku Wrocławia czy jego okolic wzajemnej komunikacji, polegającej na wymianie informacji na temat oferowanych dóbr i usług a w efekcie końcowym dokonywania transakcji oraz zawierania umów. Rozbudowana forma oraz możliwość zamieszczania zdjęć przy ofertach, ułatwiają wzajemną komunikację oraz przyczyniają się do podniesienia atrakcyjności przedstawianych ofert. zatem zapraszam na: http://www.ogloszeniawroclaw.com.pl