Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malolata........

co teraz

Polecane posty

Gość malolata........

Spóznia mi sie okres ...miałam go dostac juz 5 wrzesnia a tu cisza..w ciazy raczej nie jestem chyba ze kolega dobieral sie do mnie po pijaku w co watpie bo nie wierze zeby ściagnał mi spodnie i z powrotem zalozyl i nic bym nie poczula,obspermionej reki raczej tez mi nie wlozyl do majtek w czasie poprzedniego okresu,choc jak sie obudzilam to 1 z 2 guzikow mialam odpietych a pozniej jak mnie spotkal to sie dziwnie zachowywal..Prosze o powazne odp i przepraszam za taki opis sytuacji

Gość malolata........
up

Gość malolata....
prosze o odp

Gość nataalkaaa
Jak jest już tyle dni po terminie okresu, to spokojnie możesz zrobić test, wtedy wykluczysz ciążę, bo widzę, że mimo wszystko bierzesz to pod uwagę, chociaż z tego co opisujesz, to w ciąży nie jesteś i będziesz mogła udać się do ginekologa, żeby stwierdził przyczynę braku krwawienia.

Gość Stich
Najlepiej zrob test albo idz do gina na usg to najpewniejsze sposoby...chociaz ciaza w tym przypadku jest malo prawdopodobna. a okres moze spozniac sie z wielu innych przyczyn zwlaszcza jak nie masz regularnych cyklow

Gość malolata....
właśnie nigdy nie mialam takiej sytuacji wiec te prawie 3 tygodnie troszke mnie zastanawiaja..moze to ze wzgledu na zmiane trybu zycia i troszke stresu...dziekuje dziewczyny za powazne podejscie do sprawy..mimo wszystko bardzo sie boje sprawdzenia czy jestem w ciazy.Tak czy siak bede musiala urodzic te dziecko jesli jestem w ciazy.Moze tez dlatego nie dostaje okresu bo sie stresuje i troszke sama sobie wmawiam ze to moze byc jednak ciaza

Gość nataalkaaa
Nasz organizm rządzi się swoimi prawami, szczególnie młody. 3 tygodnie to rzeczywiście już duże spóźnienie. Umów się do lekarza, niech zbada przyczynę, a wcześniej zrób test i będziesz spokojniejsza

Gość malolata....
przyczyna tez moze byc przeziebienie z tego co wiem...no i sama zaczynam wariowac.ile moze kosztowac taki test?

Gość test kosztuje ok. 10zl