Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katharssis

MAM PYTANKO:)

Polecane posty

W jakim momencie traci sie status studenta? Skonczylam juz studia jednak jeszcze nie obronilam pracy mgr. Ide teraz do pracy ale wymagaja statusu studenta wiec moje pytanie brzmi do kiedy go mam?

Gość chyba art 167 o tym mowi

Gość jaka ty jestes
infantylna dziewucha, to az zal

Gość wychodzi na to ze tak
ale moze albo czekaj na kogos bardziej kompetentnego tu albo skorzystaj z goolgle :)

hmmm... ale chyba to niemozliwe zeby miec status studenta az do obrony. Bo obrona moze byc rownie dobrze za rok...Nie wiem czy przypadkiem z dniem 31 wrzesnia nie konczy mi sie status

no wlasnie, mam legitke do konca wrzesnia ale musze isc teraz do pracy na jakies 3 miesiace i kurde wymagaja statusu studenta....

Art 167 2. Datą ukończenia studiów jest data złożenia egzaminu dyplomowego, w przypadku kierunków lekarskiego, lekarsko-dentystycznego i weterynarii - data złożenia ostatniego wymaganego planem studiów egzaminu, a w przypadku kierunku farmacja - data zaliczenia ostatniej, przewidzianej w planie studiów praktyki.

ok. a jak ktos sie broni rok po ukonczeniu studiow to nadal ma status studenta? bo wydaje mi sie, ze nie...

Z przepisów wynika, że tak. Zresztą to nie takie głupie, w końcu masz obowiązki studenta, musisz jeździć na uczelnię na spotkania z promotorem itp. :D

Niby tak ale to jest chyba za piekne zeby moglo byc prawdziwe😭 tak czy siak dziekuje wszystkim za odpowiedzi😘