Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onnneeeek

Miłość studia problem

Polecane posty

Gość nananaksksls
onek a jak jest z Twoją dziewczyna bo malo napisales? jestscie zareczeni albo cos? planujecie wspolna przyszlosc? bo jak tak to tymbardziej nie powinnes sie bac

Gość nananaksksls
"odwal sie, mam cie dośc" , plakalam cala droge do domu

Gość nananaksksls
boje sie ze nasz zwiazek sie rozpadnie przez jego zazdrosc a ja tego nie chce;(

Gość nananaksksls
onek napisz wasza sytuacje o chce porownac i moze wyciagne jakie wnioski co zle robie

Gość Onnneeeek
Planujemy ślub. jesteśmy długo. Na razie mieszkamy razem u mnie w domu. A dlaczego się boję? mam swoje powody. Poza tym jak pisałem wyżej, dziewczynom łatwo zawrócić w głowie. Wiesz, na miejscu twojego chłopaka gdybym zobaczył że piszesz tu co on ci mówi nie byłby zbytnio szczęśliwy. A może zrobiłaś coś nie tak? przecież bez powodu by tak nie napisał.

Gość nananaksksls
ale nie napisalam nic o nim, tylko jedno zdanie a to nie zbrodnia... chce poprostu wiedziec co robie zle. a poza tym uwazasz ze za to co powiedzial nie powinien mnie przeprosic?

Gość nananaksksls
mam zamiar odunac sie od niego na pare i odpoczac, zeby sie on uspokoil i przemyslal bo mnie tym rani co robi. Ja nic nie zrobilam a obrywam jakbym go zdradzila.. zawsze bylam mu wierna

Gość Onnneeeek
Uważam że jeśli powiedział to bez powodu to jak najbardziej powinien. Ale jeśli wcześniej zrobiłaś coś takiego że on na to w ten sposób zareagował to , nie powinien przepraszać on tylko ty. Pisałaś o zazdrości, byłem kiedyś z jedną dziewczyną która nie była w ogóle zazdrosna, lała na wszystko, byliśy 2 miesiące bo nie dało się z nią wytrzymać.

Gość nananaksksls
kłótnia była przez niego bo zrobil cos za co ja bym oberwala jak nie wiem co i nie mam zamiaru go przeprosic. Tęsknie za nim, ale dam nam pare dni spokoju

Gość Onnneeeek
może zrobił to nie bez powodu ? Pytałaś go ? lepiej wypytaj o wszystko zanim go oskarżysz. Poza ty w kłótniach czas działa często na niekorzyść. Wiem jak to się kończy jak się czeka

Gość nananaksksls
poza tym dla mnie jest dziwne to co robisz. pisałes ze planujecie slub o skoro niedlugo zostanie twoja zona to chyba nie ma czego sie bac? slubu sie nie bierze bez milosci. widocznie Cie kocha skoro chce go wziąc

Gość nananaksksls
czemu go tak bronisz?? nie wiesz jak jest między nami. Niech sam sie odezwie po tym co powiedzial bo mnie potraktowal jak nic nie warta szmate

Gość Onnneeeek
Na dzień dzisiejszy chce, skąd mam wiedzieć co będzie myśleć za pół roku chodząc na zajęcia z tą bandą facetów?

Gość nananaksksls
zwiazek opiera sie na zaufaniu, jak jej nie ufasz to to nie ma sensu. Niech Ci lepiej odda pierscionek bo ją tylko bedziesz krrzywdzic tym podejsciem i nic wiecej. Zamiast sie cieszyc ze jestescie razem to to niszczysz. faceci... moj robi identycznie

Gość Onnneeeek
Bronie bo wie czemu tak robi. Wy myślicie w 15 wymiarach a my faceci mówimy prosto i zrozumiale. mówiąc że czegoś nie chce to faktycznie nie chce. A w u was nie zawsze białe to białe.

Gość nananaksksls
to co mam wedlug Ciebie zrobic?

Gość Onnneeeek
Ale ja tego nie niszczę, ona mnie na szczęście uspokaja i mówi co nieco co podtrzymuje nie na duchu że wszystko będzie ok - dlatego nie mam za o co się kłócić a ona jest szczęśliwa. Napisałem na forum tylko dlatego by dowiedzieć się jak to jest w praktyce

Gość nananaksksls
ile jesteście soba?

Gość nananaksksls
ile jestescie ze soba?*

Gość Onnneeeek
3 lata. Co powinnaś zrobić? Przede wszystkim wypytać dlaczego zrobił coś co gdybyś ty zrobiła to byś oberwała. ( jak to napisałaś) ( bo może ci coś umknęło) Jeżeli miał do tego powód ( to gorzej dla Ciebie ) to będziesz musiała go przeprosić i w ogóle. A jeśli nie to się obrażaj dalej. poza tym napisałaś że że się kłuci o te studia? to pomóż mu w tym i zapewnij go że jest ok, bo może go atakujesz i nie dajesz tego odczuć?

Gość Onnneeeek
no i na pewno złość w ty przypadku wszystko schrzani

Gość grryy
onnekk, zobaczysz, te studia to fantastyczny sprawdzian. Jeżeli cię nie zdradzi, będziesz pewny że masz u swego boku super dziewczynę, która cię nie zawiedzie. A jeżeli zdradzi, to będziesz wiedział ze nie jest warta twojego zachodu, czasu itp. Aby cię jednak pocieszyć dodam, ze obecnie kobiety najbardziej w życiu pragną stabilizacji, zatem bardzo rzadko zamieniają stary, sprawdzony związek na nowy. Poza tym staraj się jej nie zadręczać swoimi obawami, a raczej wspieraj - zaczyna studia, nowy etap w życiu i te sprawy :) i powodzenia życzę

Gość nananaksksls
nie wiem co zrobie, musze pomyslec co dalej z niami w ogole bo mam dosc ze mi nie ufa, traktuje mnie jak puszczalska

Gość Onnneeeek
nie rozumiesz mojego problemu

Gość nananaksksls
gryy masz racje. popieram cie. Ja tez pragne stabilizacji a nie jakichs romansow albo skokow w bok. do tego wiem ze moj facet to ten jedyny, czuje to

Gość nananaksksls
onek a czemu ty sie tak boisz ze ona cie zostawi??

Gość Onnneeeek
nananaksksls i gryy nie rozuiecie mojego problemu i tego po co napisałem ten temat.

Gość nananaksksls
ok, to nie musze juz sie wypowiadac skoro nie rozumiem. widocznie jestem tepa

Gość grryy
to wróćmy do początku. Co rozumiesz przez słowo podważyć?

Gość Onnneeeek
temat jest po to bym mogł się dowiedzieć jak to jest w praktyce jak jest jedna dziewczyna na iluś tam facetów na roku. Czy ma się czego obawiać czy nie. Nie napisałem tego że jesteś tempa. Pomyśl co zrobić lepiej z twoim problemem, bo uwierz mi , czas działa na twoją i waszą niekorzyść.