Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Olcia;)

Chłopiec czy dziewczynka???!

Polecane posty

hej 2lata temu urodzilam córeczke przytylam z nia 22kilo, strasznie jadlam slodycze nie moglam sie opanowac...teraz jestem w drugiej ciazy i tak do 4mc nie jadlam slodyczy bo nie mialam ochoty po tem od 5mc zaczelam jesc ale nie az tak bardzo jak w pierwszej ciazy odrzucilo mi mieso jadlabym tylko nabiał sery rozne, ogorki nie duzo owocow ale cytrusowych slodkich ale umiem sie teraz opanowac przed slodyczami jak sobie powiem ze nie zjem to nie bede jadlam,obecnie jestem w 6mc, jak bylam u gina w 12tyg ciazy to powiedzial ze chlopiec, a po tem jak bylam u niego w 21tyg na USG powiedzial ze wyglada mu to na dziewczynke...moj M chcial by miec chlopaka;)mnie tam wszytso jedno:)ale jak to u was bylo i dlaczego az tak bardzo ciazgnie mnie na sery biale zolte...a tak bardzo lubialam schabowe, pizze, i fast fudy a teraz mam obrzydzenie do tych rzeczy!!odpiszcie jakie ma sie smaki na dziewczynke a jakie na chlopca? sprawdzalam w kalendarzu chinski to wychodzi chlopak ale wiek kiedy bede rodzic dziewczynka...

Gość JAK ROZGRYZC HTML
NIE CHYBA TYLKO NAPEWNO;p

pomylila fora :D :D :D a odpowiadajac na pytanie to do urodzenia i sprawdzenia wlasnorecznie to lekarz moze gdybac i pewnosci stuprocentowej nie da..... zawsze bedzie wydaje mi sie...... tez tak mialam w jednej ciazy to a w drugiej tamto...... ale zeby tak sie zapuscic (22 kg nadwagi) fuj...... mieso jest bardzo ciezkostrawne, nabial ma duzo wapnia ..... Zpytaj sie lepiej lekarza i na forach gdybac......