Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna na wlasne zyczenie

przegralam zycie

Polecane posty

Gość samotna na wlasne zyczenie

nie wiem czemu tu pisze ...chyba tylko po to zeby sie wyzalic...wiem ze i tak mnie zjedziedziecie i zrownacie z blotem, bo w sumie chyba na to zasluzylam......bylam z pewnym chlopakiem duzo czaSU on za mna swiata nie widzial ja za nim poczatkowo tez od kad nie poszlam do pracy calkowicie mi sie poprzewracalao w glowie i poznalam kogos nowego na necie...zostawilam bylego dla tego na necie i mimo tego ze bylam z tym nowym dosc dlugo bo 1,5 roku to i tak ciagle kochalam tamtego w sumie czasem sie spotykalismy kiedy mialam wiekszego dola bo nikt mnie nie zna i nie rozumie tak jak on... w pewnym czasie zrozumialam ze kocham tylko tego bylego i zostawilam kolesia z netu.... proboje odzyskac moja milosc ale on ma juz nowa dziewczyne i pokladal sobie w miare zycie.... a ja tak bardzo go chce zycie bym oddala zeby do mnie wrocil..... serce mi peka :((:(:(:(

Gość ojojojojoj
wiem jak moze bolec serce ale powiem Ci, ze z tego powodu sie nie umiera. Moze odpusc sobie i poczekaj na nastepna milosc, bedziesz madrzejsza o te doswiadczenia.