Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evkaa

PILNE!!!

Polecane posty

Gość evkaa

No więc tak mam problem z zadaniem polskiego.....Tematem tego zadania jest napisanie krótkiego humorystycznego opowiadania w którym wykorzystam takie zwroty frazeologiczne : - prowadzić dom otwarty -przyjaciel domu - ognisko domowe -czynić honory gospodarza domu - dom rodzinny Ps. Proszę nie pisać złośliwych komentarzy typu : trzeba było uważać na lekcji bądź weź się poucz , bo ja po prostu nie wiem jak zacząć. Mógłby ktoś mnie naprowadzić? Będę wdzięczna.

Gość debilka1234567890
Stanisława lubiła prowadzić dom otwarty. Jej przyjaciel domu-Ziemowit rozpalił ognisko domowe. Nie chciał czynić honory gospodarza domu. To tylko dom rodzinny.

a co w tym takiego trudnego, że nie potrafisz zacząć? na teście gimnazjalnym/maturze też będziesz pisać na kafe o poradę?;)

Gość a co mi tam, cuś napiszę ;)
Rodzina Zmanierowanych mieszkała na ekskluzywnym osiedlu, które mieściło się na przedmieściach stolicy. Prowadzili otwarty dom, ale z jednym wyjątkiem. Był on zamkniety dla najlepszego przyjaciela domu. Pewnego wieczoru, gdy ognisko domowe radośnie płonęło, wszyscy domownicy siedzieli dookoła stołu, gwarząc z cicha, acz stanowczo. Tematem ich rozmów było : Kto ma czynić honory gospodarza domu podczas sobotniego przyjęcia dla najbliższych przyjaciół - oprócz oczywiście najlepszego przyjaciela domu. ...............................

Gość NATALA.....................
Moja mama prowadzi dom otwarty dla alfonsów. Przyjaciel domu to Stachu z pod monopolowego.Kiedyś ten Stachu rozpalił ognisko .On jest przyjacielem domu:DCzasami czyni rolę gospodarza domu.Tak wygląda nasz dom rodzinny!!!!!!!!!!!!!

Gość tylko nie w lesie
mój dom jest zawsze otwarty dla moich przyjaciół i teraz pod wieczór przyszedł Staszek i przyniósł pół litra żołądkowej ale w lodówce nie mam nic, więc Staszek poszedł do sklepu po chleb i margarynę i kawałek pasztetowej a ja siedzę przez cały dzień w szlafroku , jak Staszek wróci z zakupami to będzie pełnić rolę gospodarza domu i jemu dam wszystko to co najlepsze łącznie z włosami łonowymi do wylizania , przed południem był u mnie Włodek ze śniadaniem i wyszedł zadowolony :)

Gość Mnietek Robiący 100 minetek
Moja burdel-mama prowadziła od kiedy pamiętam dom otwarty. Często odwiedzał nas przyjaciel domu, który okazał się być alfonsem. Czynił honory gospodarza domu i zajmował się dziwkami. Jak przychodzili do nich klienci to potrafiły stworzyć im prawdziwe ognisko domowe. Wszyscy z zewnątrz byli pewni, że nasz burdel to zwykły dom rodzinny. Proszę, nie musisz dziękować.

Gość sdgggrgg
ogniska domowego nie można rozpalić

Gość debika1234567890
Ciemną ulicą szła prostytutka od sponsora, który prowadził dom otwarty. Po drodze minęła przyjaciela domu, z którym uprawiała seks, nie żadne tam ognisko domowe. Na klatce schodowej zauważyła rodziców uprawiających seks i oglądającego ich dziadka, który czynił honory gospodarza domu. To wszystko działo się w jej domu rodzinnym.

Gość debika1234567890
Gospodyni domowa prowadziła dom otwarty. Często odwiedzał ją przyjaciel domu, z którym uprawiała seks. To niestety zniszczyło ognisko domowe. Na zdradzie przyłapał ją mąż, czyniący honory gospodarza domu. Gospodyni została wyrzucona z domu rodzinnego na zbity pysk.

Gość o jaaaaaa
Pyta się dziewczyna normalnie...to debile piszą o prostytutkach, zamiast napisać co z sensem